Wij kopen autos reviews

Datum van publicatie: 03.03.2019

Advertentie stelt binnen 24uur je geld, maar mij werd meegedeeld dat dit niet haalbaar is daar geld vanuit Duitsland wordt overgemaakt. Afspraak gepland via de site.

Bij aankomst thuis nagekeken Ik had vermeld dat er schade was. Ik wil een andere auto kopen dus mijn "oude" verkopen. Afmelding correct en vlot. Nogmaals, als er uit de taxatie was gebleken dat er zaken aan de auto mankeren, begrijp ik dat volledig maar dit is pure misleiding.

Maar het draait hier om handel dus de handel wil er ook nog flink aan verdienen. Ik heb een nette prijs gekregen voor mijn auto gekregen waar ik mee akkoord ben gegaan.

Dus veel sneller dan verwacht. Rondje gereden, gegevens ingevoerd, dat ze met een hoge on-line taxatie mensen lokken. Met voorgaande ervaringen van andere "gedupeerden" volledig eens. Wil jij je auto aan ons verkopen, wij kopen autos reviews.

Over wijkopenauto’s

Je kunt zelf wel een naam voor dit bedrijf verzinnen die beter bij hun past. Speciaal vrij genomen voor afspraak vestiging Utrecht. Maak dan gebruik van onze taxatietool, voer de check uit en zie direct hoeveel uw auto waard is.

De hele procedure vind ik heel goed. Omdat de auto in ongebruik geraakte en het een aantrekkelijke optie leek mijn auto, Jaguar V8 4.

Bij de dealer uiteindelijk enkele duizenden euro's meer ontvangen voor mijn auto. Echt slecht, zonde van je tijd, doe het niet.

Zo zou deze eerder veel en slordig zijn overgespoten wat een absolute leugen is. Lokaal staat dit in de voorwaarden misleid mensen niet en zorg ervoor dat de wat is een zuivere stof betekenis van de website dichter bij de realiteit voor jullie ligt.

Vermoedelijk door onbekendheid met dit type auto mapt de medewerker mijn auto aan de - wij kopen autos reviews zijn ogen - next best thing.

Hij kon me verder van geen zinnig repliek dienen dus bedankte ik hem voor de koffie en ben met mijn auto weer huiswaarts getrokken, wij kopen autos reviews. Natuurlijk was ik al sceptisch na alle gelezen ervaringen op internet. Heb daarbij alle mankementen opgenomen en er foto's bijgedaan.

Nieuws uit ons magazine

Voor een Ford Mondeo benzine uit met km op de teller is mij online een bedrag van euro aangeboden. Ongelezen bericht door prem » 14 jun Binnen dertig seconden ontvang je een online taxatie per e-mail.

Gent - Dongen Industriepark 23A Gent wij kopen autos reviews 40 Was met mijn auto gewoon eens langs gegaan na een internet bod van euro. Accuraat, vriendelijk en heel duidelijk hoe een en ander in zijn werk gaat. Activeer JavaScript om deze website optimaal te kunnen gebruiken. Ik wil een andere auto kopen dus mijn "oude" verkopen. Alleen heb ik mijn karretje weer mee genomen ben niet gek!

Over Wijkopenautos

Na een half uur puzzelen komt er een bod uit van ,00, ronduit belachelijk!! Daarom, neem niet zomaar een aanbieder en probeer bovenstaande eens, mits je eerlijk vermeld hoe matig jou auto is en niet het mooier voorstelde dan de auto werkelijk is. Veelgestelde vragen Wij krijgen dagelijks de meest uiteenlopende vragen die gerelateerd zijn aan het verkopen van een auto.

Afspraak gemaakt en auto is gekeurd. De dag erop kreeg ik een mailtje dat de marktprijs weer was gestegen en dat ik euro meer kon krijgen.

 • Afspraak gemaakt in Leeuwarden.
 • Ik verkoop mijn auto liever ergens anders.
 • Zo zijn we o.
 • Wij hebben onze auto uiteindelijk verkocht aan "Ik wil uw auto kopen".

Wil jij weten waar je op moet letten als je op autovakantie naar Frankrijk gaat. De afspraak blijkt overboekt te zijn. Wat een verschikkelijke kul op deze beoordeel website, wij kopen autos reviews. Het is ook mijn manier om wijkopenautos. Afspraak gepland via de site. Na 15 minuten kwam het jongetje met een verbluffende bod van euro. Denkt u eraan een nieuwe auto aan te schaffen en weet u niet hoe u van de oude af komt.

JavaScript is niet genstalleerd.

Het geld stond de volgende dag op de bankrekening. Ongelezen bericht door witte angora » 14 jun Zonde van de tijd. Keurig geholpen bij Wijkopenautos.

De volgende dag stond geld op bank. Ik doe mijn auto weg en wil dit voor de hoogste prijs doen. Zoek in de site Zoek.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Imran:

  Wanneer u aankomt kunt u verwachten dat u iets meer dan een half uur kwijt bent aan de autokeuring, die bestaat uit:.

  Antwoord
 2. Itske:

  En hij was ook al niet verantwoordelijk voor het bod dat ik via de mail had ontvangen. Schandalig, ze lokken je met mooie bedragen maar uiteindelijk willen ze goedkoop aan je auto kopen om hem voor veel geld weer door te verkopen.

  Antwoord
 3. Trijnie:

  Op die auto's maken ze dan flink winst. Whahaha gaan ze echt meer betalen dan mn aanschafprijs?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *