Hoe zet je een streepje op de e naar rechts

Datum van publicatie: 04.03.2019

Bij Apple nieuwe stijl de e-toetss ingedrukt houden. Start » Forum onderwerp » Hee of He met een streepje naar rechts.. Vergelijk Er staat daar één huis met Er staat daar een huis.

In de loop der jaren is het teken geworden tot de 'ampersand' die we nu kennen. De accent grave wordt gebruikt om de klank van een klinker te wijzigen of de betekenis van een woord te versterken of verzwakken. Weet jij het antwoord?

Ik was in de veronderstelling dat het he is met streepje naar rechts Tegenwoordig komt u het alleen tegen in emailadressen en adressen van websites. Wij beantwoorden deze vraag hier en leggen je uit hoe je die letters snel kunt typen in bijvoorbeeld Microsoft Word of tijdens het internetten.

Als het goed is heb je nu een e met accent circumflex getypt op de plek die je hebt aangeklikt. Gedachtestreepjes zijn een middel om de lezer bij een bepaald tekstonderdeel stil te laten staan. Deze functie zit op alle Macs die na naar de recentste versie OS X Mountain Lion of nieuwer zijn gepdatet en is standaard ingeschakeld. Dus waar Windows n justin bieber all songs lyrics gebruikt shiftgebruikt Apple drie verschillende combinaties van twee toetsen.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Hee Esmee, Wat jammer dat het niet lukt! Het accent kan de betekenis van een hele zin wijzigen.
 • Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Het is toch geen Frans?

Iedere week de laatste tips

Ik vind het zo raar met een accent alt trouwens, denk niet dat Xien haar toetsenbord op internationaal heeft staan. Als ik apenstaartje type, krijg ik " en omgekeerd! Hee, Wonderer en Aart, beide methoden werken niet Gelukkig krijg ik het wel in mijn word documenten, maar helaas hier niet. Je drukt de e in. Hoeveel MB zit er in 1 GB? Met één druk op de knop speciale tekens invoegen: Je moet gewoon doen je makkelijkst vindt.

 • Op NL doen ze het ook gewoon
 • Het beletselteken bestaat uit drie puntjes; het wordt gebruikt om aan te duiden dat een zin afgebroken wordt, even onderbroken wordt of aangevuld kan worden. Een exotisch leesteken is snel genoeg te vinden via Toetsenbordweergave.

Hi Jonna, Heb je een Mac. Slechts n keer kort tegelijk is genoeg. Klik waar je de letter met circumflex wil typen Toets het dakje teken, te vinden bij het cijfer 6.

Tegenwoordig komt u het alleen tegen in emailadressen en adressen van websites. Dan zie je namelijk onderaan de sneltoets staan die je moet gebruiken.

Weet jij het antwoord?

Onze speciale gast is Ik doe het gewoon met de toets onder esc, en dan de e intikken, en dan zonder de hooflettertoets, want anders krijg je ~. Weet jij het antwoord?

In het komende nummer van Schrijven Magazine De 9 grootste schrijfvalkuilen - en hoe je ze voorkomt Het geheim van goede personages Tutorial schrijven met al je zintuigen. Dan laat je hem los. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Dit zijn vaak van die zaken waar je enorm lang naar op zoek kan zijn, parc patersven bungalow te koop die wel werken.

Dan kun je de alt-methode van Wonderer gebruiken als je eerst op de FN-toets drukt en die ingerdrukt houdt. In de Verenigde Staten wordt het hekje ook als pond pound teken gebruikt; 3 of sugar.

De vertaling voor umlaut is 'klankwijziging', de lange y is dit niet. Hee, Wonderer en Aart, beide methoden werken niet Gelukkig krijg ik het wel in mijn word documenten, maar helaas hier niet. Deze z werd later onder de c gezet, waarbij deze het bovenste streepje verloor.

Het wordt ook gebruikt door jongeren in chat-taal: Heb een nieuw toetsenbord gekocht en precies het zelfde probleem, e accent aigu wordt dan dit: In de wiskunde betekent het dakje 'tot de macht'. Met de onderstaande stappen kun je snel een E met accent grave typen. Weggelaten woorddelen worden vervangen door een weglatingsteken. Door de website te gebruiken gaan we er vanuit dat je er mee akkoord gaat?

Het en-teken man wil geen seks meer een samenvoegsel van het Latijnse etwat 'en' betekent.

Alt-codes gebruikt in het buitenland

De apostrof links van de enter plus de gewenste letter geeft de letter mét accent aigu. Maar té blijf ik raar vinden, net als hee. Schrijven gelukkig maakt - nu wetenschappelijk bewezen!.

Dat zou jouw probleem op moeten lossen! De gebruikte url is dubbel. It seems you have Javascript disabled in your Browser. In het komende nummer van Schrijven Magazine De 9 grootste schrijfvalkuilen - en hoe je ze voorkomt Het geheim van goede personages Tutorial schrijven met al je zintuigen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Mourad:

  Als het goed is heb je nu een e met accent circumflex getypt op de plek die je hebt aangeklikt. Als alles zo makkelijk zou zijn, zou deze website niet eens hoeven te bestaan!

  Antwoord
 2. Shi:

  Sinds kort werkt de e met het streepje erop niet meer. In de islamitische wereld gebruikt men het symbool ¤ omdat de zesarmige asterisk sommigen aan een davidsster doet denken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *