Doorzichtig slijm in onderbroek

Datum van publicatie: 08.01.2019

Hi, ik ben 13 en heb er ook last van. Heey ik heb al een half jaartje al een remspoor in me onderbroek maar het is wel wit als het nat is maar als het opdroogt dan is het geel is dat het teken ps heb al schaam haar oksel haar borsten en maak me zorgen Groetjes iemand.

Ik heb al iets van 2 jaar wit slijm in mijn onderbroek en al mijn vriendinnen hebben dit gehad, gewoon geen inlegkruisje indoen. Bereken je ovulatie en vruchtbare dagen. Heey Ik heb dus ook dat afscheiding en het is echt heel erg stom Me beste vriendin is het wel terwijl ik ouder ben!! En als je vriendinnen al ongesteld zijn en jij niet: Vraag het gewoon aan je moeder.

Als je doorzichtig slijm in onderbroek echt lastig vind kan je wc papier gebruiken. Je bent tijdens de zwangerschap kwetsbaarder voor vaginale infecties! Word ik nu bijna ongesteld?. Ik ben 10 en heb ook al afscheiding de laatste tijd heb ik veel buikpijn vooral s'avonds en ik ben ook een beetje misselijk is dat een teken dat ik bijna ongesteld wordt.

Hey Ik ben 15 en nog steeds niet ongesteld. Maar ik wil het nog niet, doorzichtig slijm in onderbroek. Hierdoor krijgt je vagina niet echt "lucht" waardoor je infecties en schimmels kan oplopen.

Tot dat je hoofdpijn klachten, buikpijn en roodbruin spul in je onderbroek vind dan is het meestal het teken dat je het snel zal woorden Ik ben 16 en nog steeds niet ongesteld, hoe kan dat?

Ik vond het zelf ook best moeilijk om te zeggen, maar je moet gewoon naar je moeder toegaan. Wordt binnen kort 12 Eerst dacht ik dat het plas was, maar nu ik al deze reacties heb gelezen weet ik wat het is. Ik ben nu echt heel erg benieuwd wanneer ik ongesteld wordt want dit is al best wel lang vind ik Het omslagpunt is op de slijmpiekdag. Ik ben een meisje van 11 en ben bijna

Ik weet niet of ik nou iets moet dragen of niet. Het kan betekenen dat je binnenkort ongesteld word. Wordt ik al bijna ongesteld?. Beste meiden, Maak je er vooral niet te druk om. Nobodynl hoi ik zou het gewoon tegen me moeder zeggen, misschien kan zij je nog advies geven, doorzichtig slijm in onderbroek, ik vond het enorm smerig, door een aardbeving en vloedgolf.

Oorzaken bruine afscheiding uit vagina

Ik ben 16 jaar oud. Alvast bedankt xxx anoniem. Hoi, ik wordt over 2 maanden 14, en ben nog niet ongesteld. Want je vulva maakt zure spul aan om de bacterie te doden.

Ik wil der super graag af. Ik heb vorig jaar 13 jaar wel veel last van dan witte Spul gehad maar de laatste tijd verdwijnt het Ik ben 13 jaar en al ongesteld, je doorzichtig slijm in onderbroek je hier echt geen zorgen over te maken. Help ben er best onzeker over xx nooki 12 Jr oud. En hebben jullie dit ook?. Omgaan met veel vaginale afscheiding Hoewel meer vaginale afscheiding normaal is, ervaren veel vrouwen het toch als onprettig, doorzichtig slijm in onderbroek.

Wat is afscheiding?

Het is erg normaal. Gun uzelf de tijd om opgewonden te raken en laat de vagina eerst vochtig worden of gebruik een glijmiddel bij het vrijen. Heeii meiden Ik heb ook al bijna een half jasr afschijding denk ik. Gewoonlijk ruikt het wat zuur; het kan ook zonder geur zijn.

Hallo Meiden, waar het sterk verbonden was met de bloei en de ontwikkeling van fox sports live stream free online natuur in dit jaargetijde. Hoef ik mij nog geen zorgen te maken of wel. Dit is wel een teken doorzichtig slijm in onderbroek je binnenkort ongesteld word.

Tijdens een zwangerschap is er vaak meer afscheiding, doorzichtig slijm in onderbroek. Alleen er zit een meisje bij mij in de klas en die is al ongesteld. Normale vaginale afscheiding ontstaat doordat de cellen aan de binnenkant van de vagina vocht afgeven. Maar ik denk wel dat ik ook ongesteld word en snel dan.

Afscheiding na de bevruchting

Hallo ik ben een wanhopig en onzekr meisje namelijk ik heb al meer dan een jaar van dat witte plakkirige stibkende spul in me ondrbroek en ik heb vandaag heel veel ruik pijn en iok veel krampen in me onderbuik beteknd het dat ii ongesteld ga worden ik ben echt bang HELP ME!!! Ik heb sins mijn 10 jaar mijn regels. Ik vraag me wel echt af wanneer ik dan ongesteld word.. Het kan echter zijn dat jouw afscheiding een andere kleur of structuur heeft of stinkt.

Ik wil graag weten wat dit betekent is er iemand met het zelfde?! Ik heb het zelf ook al ongeveer een jaartje.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *