Zoek de tien verschillen printen

Datum van publicatie: 03.03.2019

Natuurgidsen per land   Duikgidsen   Vogelgidsen Reisfotografiegidsen. Naast dit spel biedt Reizendoejezo nog meer leuke reisspelletjes om gratis uit te printen. Laat het kind de fouten opsporen!

Printbare kleurplaten Printbaar bordspel Printbaar zeeslagspel Kinderbingo kaarten printen Zoek de verschillen printen Zoek de juiste weg printen. Met dit spel zijn twee afbeeldingen zichtbaar waarvan 1 vol met fouten zit. Meer printbare spelletjes Naast de kleurplaten bieden wij nog meer gratis spelletjes aan. Naast dit spel bieden wij nog meer leuke reisspelletjes om gratis uit te printen. Wanneer u de fouten gevonden heeft dan kunt u de afbeeldingen laten inkleuren door de kinderen.

Tijd voor een stedentrip: Spelregels - 10 verschillen De spelregels voor het spel; zoek de 10 verschillen is erg simpel.

Zoek de 10 verschillen van de tekening Karel en Guus op de boot? Ga hier op zoek naar jerrycan water met kraantje in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in zoek de tien verschillen printen bossen.

Heb je Alle 10 de verschillen gevonden. Vervolgens kun je de afbeelding door het kind in laten kleuren. Spelregels - 10 verschillen De spelregels voor het spel; zoek de 10 verschillen is erg simpel.

Kun jij de foutjes vinden? Voor een welverdiende strandvakantie of verre rondeis met kinderen neemt u de printbare spelletjes gemakkelijk mee in een tas of rugzak.
 • Bent u op zoek naar een leuk spelletje voor onderweg of voor op reis?
 • Zo creeër je 2 spellen in 1. Zoek de 10 verschillen is samen met ' zoek de juiste weg ' één van de leukste speurspelletjes voor jonge kinderen.

Edublogger 2017

Wanneer je de fouten gevonden hebt kun je de afbeeldingen inkleuren. Wanneer u de fouten gevonden heeft dan kunt u de afbeeldingen laten inkleuren door de kinderen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uitgebreide reisspellen te zoeken. Tijd voor een stedentrip: Denk maar eens aan leuke kleurplaten, zoek de  juiste weg  en zelfs een compleet  bordspel. Zoek de verschillen printen. Kun jij de foutjes vinden?

 • Op Reizendoejezo heb je de mogelijkheid om verschillende ' Zoek de 10 verschillen ' gratis uit te printen. Kun jij de foutjes vinden?
 • Kies uit de onderstaande mogelijkheden.

Rome in 3 of 4 dagen 6 juweeltjes van Portugal   Top beste stedentrips   8 leukste uitstapjes in Spanje   Informatie van Antwerpen Informatie van Brugge   10 Hoogtepunten Malaga   Hoogtepunten buiten Praag   10 beste apps voor op reis   Handige smartphone reistips   Hoogtepunten van IJsland   5 must-sees van Costa Rica   Hoogtepunten van Utrecht   De reispareltjes voor de filmfan.

Het grote voordeel van de  printbare spelletjes  is dat het makkelijk is zoek de tien verschillen printen mee te nemen en dat de spelletjes weinig ruimte in beslag nemen. Probeer namelijk zo snel mogelijk de 10 verschillen te vinden. Vervolgens kun je de afbeelding door het kind in laten kleuren, zoek de tien verschillen printen. Printbare kleurplaten Printbaar bordspel Printbaar zeeslagspel Kinderbingo kaarten printen Zoek de verschillen printen Zoek de juiste weg printen.

62 kleurplaten van Zoek de verschillen

Denk maar eens aan leuke kleurplaten , zoek de juiste weg en zelfs een compleet bordspel. Zoek de 10 verschillen van de tekening Karel en Guus op de boot. Wanneer je de fouten gevonden hebt kun je de afbeeldingen inkleuren. De bovendste afbeelding is correct, terwijl in de onderste afbeelding foutjes zijn te zien.

Dan kun je lekker gaan kleuren. Vervolgens kun je de afbeelding door het kind in laten  kleuren! Zoek de 10 verschillen is samen met ' zoek de juiste weg ' n van de leukste speurspelletjes voor jonge kinderen? Zoek de 10 verschillen van de tekening Karel en Guus op de boot. Deze kunt u zelf gemakkelijk uitprinten en meenemen op reis: Dan kun je lekker zoek de tien verschillen printen kleuren.

Print een kleurplaat van Zoek de verschillen

Zoek de verschillen printen. Laat het kind de fouten opsporen! Tijd voor een stedentrip: Zoek de 10 verschillen van de tekening kamperen op een onbewoond eiland.

Heb je Alle 10 de verschillen gevonden. Beste bestemmingen Zwemmen met zeedieren Duiken zoek de tien verschillen printen snorkelen Zoek op diersoort   Bestemmingen Reisvoorbereiding. Deze kunt u zelf gemakkelijk uitprinten en meenemen op reis: Home Wildlife Diersoorten Zwemmen met Tijd voor een stedentrip: Ga hier op zoek naar de mooiste reizen door de natuur en spot bijzondere diersoorten: Rome in 3 of 4 dagen 6 juweeltjes van Portugal   Top beste surprise ideeen voor vaders   8 leukste uitstapjes in Spanje   Informatie van Antwerpen Informatie van Brugge   10 Hoogtepunten Malaga   Hoogtepunten buiten Praag   10 beste apps voor op reis   Handige smartphone reistips   Hoogtepunten van IJsland   5 must-sees van Costa Rica   Hoogtepunten van Utrecht   De reispareltjes voor de filmfan.

Kun jij de foutjes vinden. Wij bieden hier een leuk reisspelletje voor kinderen om uit te printen, zoek de tien verschillen printen.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uitgebreide reisspellen te zoeken. Deze reisspellen worden aangeboden door verschillende aanbieders. Laat het kind de fouten opsporen!

Beste bestemmingen Zwemmen met zeedieren Duiken en snorkelen Zoek op diersoort   Bestemmingen Reisvoorbereiding. Wanneer je de fouten gevonden hebt kun je de afbeeldingen inkleuren. Heb je alle 10 de verschillen gevonden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Ran:

  Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uitgebreide reisspellen te zoeken. Meer gratis spelletjes op Reizendoejezo Naast de kleurplaten bieden wij nog meer gratis spelletjes aan.

  Antwoord
 2. Sila:

  Zoek de 10 verschillen is samen met ' zoek de juiste weg ' één van de leukste speurspelletjes voor jonge kinderen.

  Antwoord
 3. Suus:

  Met dit spel zijn twee  afbeeldingen  zichtbaar waarvan 1 vol met  fouten  zit.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *