Mijn hp laptop start niet meer op

Datum van publicatie: 01.03.2019

Om in Windows XP het automatisch opnieuw opstarten na een systeemfout uit te schakelen, moet u XP service pack 2 of hoger installeren. Want het gebeurt meestal op een moment waarop u het niet kunt gebruiken. Bekijk dan ons cookieoverzicht.

Er kan een probleem zijn met de instructie die door het BIOS wordt verstuurd naar een hardware-onderdeel bijv. Een adapter kan doorgemeten worden met behulp van een multimeter. Mijn ervaring is of de koeling controleren, vaak zit deze vol met stof waardoor een en ander te heet wordt. Aan de twee reageerders van gisteren , Als u beschikt over een andere netvoedingsadapter of een power-pack die voor de computer is ontworpen, sluit deze dan op de computer aan en probeer de computer op te starten.

Wanneer Systeemherstel het probleem niet oplost en de computer start nog steeds niet op, dan biedt opstarten vanaf de installatie-dvd van Windows een laatste mogelijkheid om de computer te herstellen en de problemen met opstarten te verhelpen. Gebruik de Rechterpijl om het menu Diagnostics te selecteren.

Waarschijnlijk was het de startknop enkele seconden ingedrukt houden. Wachtwoord Vergeten Wanneer je hieronder het e-mailadres van je account opgeeft wordt er een nieuwe activatielink naar je gestuurd. Ik ontvang wekelijks de nieuwsbrief van Security. Gebruik de Rechterpijl om het menu Diagnostics te selecteren. Sluit de lader aan.

Op de onderkant van een grafische chip zitten ca.
 • Je drukt op de aan knop van de laptop en tot je grote verbazing reageert de laptop niet. Zodra u uw functionerend wandstopcontact hebt gevonden, sluit u uw netvoedingsadapter aan en probeert u uw computer te starten.
 • Als u meerdere geheugenmodules hebt geïnstalleerd, verwijder dan de modules en installeer één module in een geheugensleuf en probeer de computer opnieuw op te starten.

Sluit de netadapter weer aan op de notebookcomputer, maar sluit nog geen randapparaten aan. Dus ook geen berichtjes meer met "boot" of hit "F12" oid? Ik had daarvoor de melding dat het beeldschermstuurprogramma niet reageerde. Dit document bevat een beschrijving van de symptomen die kunnen optreden als de computer niet opstart, biedt een overzicht van de volledige probleemoplossing en koppeling naar andere documenten met stapsgewijze informatie voor het herstellen van de computer naar een goed werkende staat.

Dit is volledig normaal en geeft aan dat Windows alle bestanden van de harde schijf aan het inlezen is die nodig zijn om de pc op te kunnen starten. Handelingen om foutberichten in een blauw scherm op te lossen Als de computer een blauw scherm weergeeft en met reageren stopt, kunt u een of meer van de volgende handelingen uitvoeren om het opstartprobleem op te lossen.

Vanbinnen was ie grotendeels stofvrij.

Het uitvoeren van een harde reset zal veel problemen oplossen. Windows opstarten in de Veilige modus kan ons in dit geval helpen bepalen in welke richting we precies verder moeten gaan zoeken, mijn hp laptop start niet meer op.

Kan er iemand mij helpen?. Het automatisch opnieuw opstarten na systeemfout uitschakelen in de Geavanceerde opstartopties Als er geen foutbericht wordt weergegeven en de computer Windows niet kan starten, doet u het volgende om de automatische opstartfunctie uit te schakelen.

De harddisk hoor ik niks doen Ik heb het zelfde probleem startknop reageert niet en aan en uit van mijn Medion laptop led blijf branden.

Voer een harde reset uit

Als Medion de garantie niet niet kan regelen gaat u naar de verkoper van het toestel. Hij gaat nog steeds alleen aan zonder op te starten. De oorspronkelijke vraag is van en er was het laatst nog gereageerd op deze thread op

Behalve de verloopkabel zit er ook een stroomkabel bij. Klik vervolgens in het scherm Problemen oplossen de optie geavanceerde opties. Foutbericht wordt weergegeven in een blauw scherm Symptoom. Heel blij met een antwoord. Kan normaliter worden opgelost door bijgewerkte firmware te installeren voor een cruciaal onderdeel.

Een harde reset uitvoeren

In het scherm Windows geavanceerd opstarten , selecteert u een of meer van de volgende opties. Gaat nog lastig worden als dat stuk is. Met garantie niet aan sleutelen naar de dealer ermee. Overigens begint onder dit typen het oranje lampje linksonder weer te branden… grr Bekijk reactie.

Druk een willekeurige toets, om de computer inderdaad vanaf dvd op te starten, enkel de lichtjes van de dvd en het lichtje van de systeem gaat even paar seconden aan.

Enig idee wat ik zou kunnen doen om hem opnieuw aan de gang te krijgen. Als Medion de garantie niet niet kan regelen gaat mijn hp laptop start niet meer op naar de verkoper van het toestel? De batterij op het moederbord is m.

Met de volgende stappen kunt u het opstartprobleem mogelijk oplossen. Als de lampjes wel oplichten maar de pc niet opstart, kunt u een of meer van de volgende handelingen uitvoeren om het probleem op te lossen. Algemene handelingen in het geval dat er een stroomprobleem is Als de computer niet opstart, gaat u naar het gedeelte Symptoom: Aldi moet dan volgens de wet u die 2 jaar garantie geven, laat zon app niet zien, mijn hp laptop start niet meer op.

Tegenwoordig moet je echter bijna de ganse laptop uit elkaar halen om er nog aan te kunnen….

Volg Hardware.Info

Selecteer Veilige modus en voer dan een Microsoft systeemherstel uit naar een eerder moment. Dit kan doorgaans worden opgelost door bijgewerkte drivers te installeren of door de opstartvolgorde te veranderen. Gaat de laptop nog niet aan, dan is waarschijnlijk de adapter defect.

Als u eigenaar bent of toegang hebt tot meer dan n computer, vaak zit deze vol met stof waardoor een en ander te heet wordt. Een harde reset uitvoeren Als de computer plotseling niet meer goed opstart, moet u allereerst een harde reset uitvoeren. Mijn ervaring is of de koeling controleren, controleer dan of u de juiste netvoedingsadapter gebruikt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Rachèl:

  Als ik op de aan knop druk hoor ik hem opstarten en de lichtjes onderaan branden, maar verder doet hij niets.

  Antwoord
 2. Davie:

  De bios kom je dus ook niet in?

  Antwoord
 3. Chavelli:

  Met Uw computer herstellen kan Windows diagnostische tests uitvoeren. Die gaan ineens stuk , moet je nieuwe kopen als je geen garantie meer hebt

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *