Turkse restaurant rotterdam kop van zuid

Datum van publicatie: 04.03.2019

Prijsniveau Kleine prijs De Machinist Willem Buytenweghstraat 45, 57 00 , open We selecteerden de leukste plekjes op de zuidoever van de Rotterdamse Maas.

Watertoren Watertorenweg tel. Heerlijke op Franse leest geschoeide gerechten met diverse andere invloeden. In een ultiem kitchdecor kun je ook van pastagerechten genieten. Ga dus snel kijken op de Coolsingel. Borrel en Lounge 1.

Je kunt er dan ook al vrij voordelig aan de hap, zo heb je hier al een dagschotel voor een tientje. Kwaliteitsrestaurant met Franse keuken. Daar kan niet iedereen tegen! De stad uit 4. Slapen waar eens de landverhuizers vertrokken. Helemaal nieuw is dit voormalige vertrekpunt voor landverhuizers naar Amerika niet.

Bekijk restaurant s op de kaart. Dat klinkt misschien niet heel aantrekkelijk maar laat je hierdoor niet van de wijs brengen. Vooral borreltijd als de zon ondergaat boven de skyline van Rotterdam is een aanrader.

Travels to the soul of the world

Nazar Schiedamse Vest 12, tel Modern Turks eetcafé. Kleine smakelijk gerechten, die het seizoen volgen. Bier proeven bij de brouwerij, een boek of een boeket mee, het is er allemaal. Ze houden hier van eten maar ook van het ambacht van eten. Welke Keuken Meer Parkheuvel Heuvellaan 21, tel ; open en uur.

Stijlvol en ruim opgezet toprestaurant twee michelinster ren. Vriendelijke bediening, goede kwaliteit. Een beetje afgelegen, redelijke kwaliteit. Internationale gerechten met ingredinten die passen in het seizoen.

Hoog tempo, maar dit in de oude watertoren gevestigde   eetcafe is toch de moeite waard? Hotel New York Helemaal nieuw is dit voormalige vertrekpunt voor landverhuizers naar Amerika niet.

Tip 2 – Brasserie Koriander – Lekker landelijk

Goede kwaliteit met verrassende combinaties. Ook ruimte aan de bar. Grand Cafe en Restaurant in het Atlanticgebouw, het eerste bedrijfsverzamelgebouw in de stad. Betaalbaar Een koffiezaak met een Indonesische twist, die hadden we nog niet in Rotterdam.

Open voor lunch en diner. Ideaal voor diners voorafgaand aan een theatervoorstelling. Dit is het avontuurlijke filiaal van Franois Geurds?

La ViletteWestblaak, como su personaje viva en el stano de casa de sus padres mientras escriba sus primeras obras. De Engel Eendrachtsweg 19; tel. Specialiteit is het Nederlandse Weiderund.

Rotterdam-Zuid hotspots

ZieZuid zocht uit waar je moet eten met de feestdagen of anders een keer in het nieuwe jaar. Goede kwaliteit en persoonlijke bediening. En dus selecteerden we in Rotterdam-Zuid hotspots op tal van terreinen.

Nazar Schiedamse Vest 12, dat heerlijke Indonesische rijsttafels serveert. De gebedsruimte is prachtig. Internationale gerechten met ingredinten die passen in het seizoen. Klein Indonesisch restaurant, tel Service en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel. Aanbevolen is het Menu de la Casa: De stad uit 4. Afrikaans restaurant op een levendig deel van de straat die het hart vormt van het Oude Westen?

Ga dus snel kijken op de Coolsingel.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Kop van Zuid 2. Goede kwaliteit met verrassende combinaties. Objecten uit de museumcollectie verhogen de sfeer. Zinc Calandstraat 12a, ; open dinsdag-zaterdag vanaf 18 uur.

In de categorie raar maar waar:. Hangar 85 Wijnhaven 85, tel. Sterker nog het was een pionier in de dagen dat de Wilhelminapier een kale winderige vlakte was.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *