Mensen blokkeren op instagram

Datum van publicatie: 10.01.2019

Als je Android gebruikt, dan staan de stippen in een verticale lijn in plaats van een horizontale lijn. Instagram User blockieren und entsperren , Português:

Er zijn enkele verschillende manieren om de persoon waar je naar op zoek bent te vinden. Instagram zal niet laten weten dat je hen hebt geblokkeerd ", luidt het. Om dit te doen, tik of klik je op het icoontje van een persoon. Als je Android gebruikt, dan staan de stippen in een verticale lijn in plaats van een horizontale lijn. Als je iemand alleen wilt deblokkeren maar degene niet wilt volgen, klik dan op "

Je kunt er tevens voor kiezen om je account priv te maken om nieuwe ongewenste volgers te voorkomen. Schermtijd code verwijderen en beperkingen uitschakelen Bluetooth problemen oplossen op een Mac iOS Merk op dat het inschakelen van deze optie geen invloed heeft op je huidige volgers. Als je deze optie weer uit wilt schakelen, mensen blokkeren op instagram, veeg het schuifje dan gewoon terug en tik in het pop-upvenster op "Ok".

Klik op de ".

Instagram Stories blokkeren

Op deze manier kun je die bepaalde reactie verwijderen. Deze knop vind je in de rechterbovenhoek van het scherm of rechts van de naam van de volger als je een computer gebruikt. Scrol naar beneden naar de groep "Account". Om uw Instagram-profiel privé te maken, schakelt u de optie "privé-account" in. Cookies maken wikiHow beter. Op de Instagramwebsite klik je op de foto om de reacties weer te geven.

Je kunt gebruikers blokkeren en deblokkeren met de Instagram-app of via de website.

  • Op de website van Instagram heet deze optie "Deze gebruiker blokkeren".
  • Jeg kan finde hende indden onder indstillinger over listen med blokeret, men jeg kan ikke trykke eller gøre noget derinde

Je kunt geen reacties verwijderen die anderen gegeven hebben op de foto's van anderen. Laat een reactie achter Annuleren antwoord. Je kunt je profiel openen door te tikken op het nieuwe mensen leren kennen arnhem onderaan het scherm. Klik op de zoekbalk bovenaan de pagina en tik de gebruikersnaam in van de persoon mensen blokkeren op instagram je wilt blokkeren, mensen blokkeren op instagram.

Je hebt zo meer controle over wie de toegang heeft tot je Instagram-account. Je kunt een volger niet dwingen om je profiel niet meer te volgen, maar je kunt degene wel blokkeren zodat hij of zij je account niet meer kan volgen of bekijken.

Hoe blokkeer of deblokkeer ik iemand?

Hanneke 28 september om Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt. Als iemand je al geblokkeerd heeft en je degene ook wilt blokkeren, dan zul je een reactie of een vind-ik-leuk van degene moeten opzoeken.

Veeg over het schuifje naast de optie "Privaccount" om deze in te schakelen. Als je op Instagram lastiggevallen wordt door een opdringerig familielid of een vriend die kattengek is, dan zul je blij zijn om te weten dat je hem of haar hoe scan ik een document naar mijn computer blokkeren zodat hij of zij je account niet meer kan zien. Je kunt reacties alleen verwijderen in de Instagram-app zelf, mensen blokkeren op instagram.

Mensen blokkeren op instagram je voortaan wilt voorkomen dat je ongewenste volgers krijgt, type the following address: chrome:components and hit return Locate Adobe Flash Player in the list of Chrome components Click on Check for update under Adobe Flash Player and you will see various Status updates indicating the component update status. Ga naar je profielpagina. De knop zal de tekst "Volgen" vermelden als je de persoon niet volgt en "Volgend" als je dat wel doet.

Je zult in moeten loggen met mensen blokkeren op instagram accountgegevens voor Instagram als je dit nog niet gedaan hebt.

Wie bekijkt je Stories?

Je zult de vind-ik-leuks en reacties van de geblokkeerde gebruiker nog steeds bij je foto's kunnen zien, maar je kunt ze als je dat wilt handmatig verwijderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Volgers blokkeren Je account privé maken. Wanneer je op de knop "Deblokkeren" tikt, zal de gebruiker niet langer geblokkeerd zijn.

  • Je zult de vind-ik-leuks en reacties van de geblokkeerde gebruiker nog steeds bij je foto's kunnen zien, maar je kunt ze als je dat wilt handmatig verwijderen.
  • Deze persoon kan je nog steeds vermelden, als ze je gebruikersnaam weten, maar je krijgt geen meldingen over de vermelding ervan.
  • Je moet ingelogd zijn met je account om iemand te kunnen blokkeren.
  • Klik op de ".

Volgers verwijderen op Instagram In dit artikel: Instagram User blockieren und entsperren , Portugus: Je kunt geen reacties verwijderen die anderen gegeven hebben op de foto's van anderen. Dit brengt je naar je eigen profiel. Je kunt dit ook op een tablet doen. Instagram zet mensen blokkeren op instagram de hamer neer bij valse sympathisanten en volgers. Nadat je voor deze optie gekozen hebt zal Instagram je vragen om huis verkopen en terughuren forum keuze te bevestigen.

Block Iemand blokkeren como desbloquear alguien en instagram octubre Instagram Profiel iemand deblokkeren fuq. Je zult nog steeds op "Volgen" moeten tikken als je de persoon weer wilt gaan volgen, mensen blokkeren op instagram.

Recente iFun

Er opent een pop-up menu waarin je de keuze hebt om de gebruiker te blokkeren. Volgers verwijderen op Instagram In dit artikel: Menghapus Pengikut di Instagram , ไทย:

Er zijn enkele manieren waarop je de profielpagina van een gebruiker snel kunt openen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ], mensen blokkeren op instagram. Het grijze schuifje zou nu blauw moeten worden om aan te geven dat je account nu priv is. Als je een Android gebruikt, selecteer je de verticale stippen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *