Huisartsenpraktijk alphen aan den rijn

Datum van publicatie: 05.03.2019

Bent u slecht ter been of te ziek om naar de praktijk te komen en is er een visite nodig van de arts? De praktijkregels Onze patiënten zijn tevreden over ons!

De laatste werkdag van huisarts Jaap Eysink Smeets zal vrijdag 21 december zijn. Kwaliteit en tevredenheid Als huisartspraktijk willen we aan de hoogste kwaliteitsnorm voldoen.

De praktijkregels Onze patiënten zijn tevreden over ons! Een NPA-accrediteur houdt jaarlijks de vinger aan de pols om na te gaan of de verbeteringen zijn uitgevoerd en of er nog aan de voorwaarden wordt voldaan. We adviseren u om tenminste 5 weken voor uw vertrek met ons contact op te nemen. Gewoonlijk blijven zij ongeveer een jaar in onze praktijken.

Soms kan de assistente uw verzoek afhandelen. Bent u erg tevreden en wilt u huisartsenpraktijk alphen aan den rijn aan anderen laten weten. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem? De huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben van Kiwa een NEN-EN certificaat ontvangen voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.

Omdat wij het belangrijk vinden dat er voldoende huisartsen en andere medewerkers worden opgeleid, werken ook artsen- en huisartsen-in-opleiding en stagiaires van de opleidingen tot doktersassistente, praktijkondersteuner en praktijkverpleegkundige in onze praktijk.
 • Zoekt u een huisarts of wilt u uw gezin als geheel bij één huisartsenpraktijk onderbrengen dan bent u van harte welkom.
 • Ervaar ook online onze persoonlijke, rustige en gedegen werkwijze. Alvorens u een afspraak maakt, verzoeken we u het formulier Reisvaccinatie in te vullen en in te leveren op de praktijk.

Ik heb een klacht over de praktijk

Prelude is nauw verbonden aan de vakgroep Huisartsgeneeskunde van de Universiteit Leiden. Dit gebeurt alleen bij hoge uitzondering. Op dit moment wordt het naastgelegen pand verbouwd zodat dit in de komende maanden aangebouwd kan worden aan ons pand. Wij willen optimaal georganiseerde huisartsgeneeskundige zorg van hoge kwaliteit verlenen aan de bij onze praktijk ingeschreven patiënten en eventuele passanten.

U kunt er ook voor kiezen een zorgverzekeraar te nemen die alle middelen vergoedt. Download klachtenformulier Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. Deze veranderingen zijn bij de meeste zorgverzekeraars eerder ingevoerd.

 • Uw klacht kunt u melden door het klachtenformulier in te vullen. Contact  44 79 22  We zijn gesloten.
 • Inschrijven Klik hier om u in te schrijven als nieuwe patiënt bij ons gezondheidscentrum. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem.

Download inschrijfformulier nieuwe patint. Gewoonlijk blijven zij ongeveer een jaar in onze praktijken. Pas als het merkloze middel bijwerkingen geeft, wordt een ander merkloos middel van een andere fabrikant verstrekt. U kiest zelf met wie en wanneer. Herhaalrecepten Bestel uw herhaalrecepten online!

Tips / tevredenheid

Als praktijk willen we kwalitatief goede en onderbouwde zorg leveren waarbij de beroepsrichtlijnen uitgangspunt zijn. U kunt zich online aanmelden of een email sturen naar praktijk. Het Centrum streeft naar laagdrempelige zorg voor patiënten uit Alphen aan den Rijn.

Vanwege toenemende drukte in de huisartsenpraktijk hebben wij besloten om geen medische keuringen voor bijvoorbeeld rijbewijs, verzekeringen en officile verklaringen meer te doen. De laatste werkdag van huisarts Jaap Eysink Smeets zal vrijdag 21 december zijn.

Ik wil meer informatie? U kunt dit formulier ofwel ophalen bij de praktijk ofwel hieronder invullen en naar de praktijk verzenden door hampshire hotel manor amsterdam op te slaan en als bijlage bij een email te versturen.

Nadat u zich aangemeld heeft kunt u met uw DigId en SMS code huisartsenpraktijk alphen aan den rijn op het beveiligde deel van uw dossier?

Nieuwsflits

Op dit moment is er ruimte voor nieuwe patiënten. En als het nodig is, is de huisarts niet bang om door te verwijzen naar specialistische hulp. Soms kan de assistente uw verzoek afhandelen.

Drukte huisartspraktijk flink gestegen - https:

Bij spoed Als elke seconde telt: Omdat wij het belangrijk vinden dat er voldoende huisartsen en andere medewerkers worden opgeleid, praktijkondersteuner en praktijkverpleegkundige in onze praktijk, rustige en gedegen werkwijze. We nemen uw klacht dan in behandeling. Ervaar ook online onze persoonlijke, triple and quadruple rooms. Klik hier om dit te controleren. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen, huisartsenpraktijk alphen aan den rijn.

Joukje van der Valk.

Maak online afspraak

Troe terecht voor reizigersadvies en vaccinatie. Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Op dit moment wordt het naastgelegen pand verbouwd zodat dit in de komende maanden aangebouwd kan worden aan ons pand.

U kunt het klachtenformulier gebruiken op  de website van SKGE. Uiteraard staan we klaar om u daarbij van advies en een helpende hand te voorzien. U kunt de receptenlijn 24 uur per dag bellen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Carmen:

  Om goede zorg en aandacht te kunnen borgen staan wij voor kleinschalige huisartsgeneeskunde. De zorgverzekeraar kiest voor dit beleid omdat zij kosten willen besparen op de verstrekking van geneesmiddelen.

  Antwoord
 2. Karianne:

  Natuurlijk is het mogelijk dat u geen goed gevoel heeft na contact met onze praktijk. Deze veranderingen zijn bij de meeste zorgverzekeraars eerder ingevoerd.

  Antwoord
 3. Jace:

  Regel zelf uw medische zaken via onze website of neem contact op met de assistente. Zij dragen zorg voor geestelijke dan wel chronische lichamelijke ziekten zoals onder andere suikerziekte, longaandoeningen en hart en vaatziekten.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *