Fiets huren new york

Datum van publicatie: 05.03.2019

Is fietsen in New York wel veilig? Deze fietsroute loopt langs alle bekende bezienswaardigheden in het park.

Fietsverhuurders in Manhattan, NYC. Hostels en jeugdherbergen in New York. Bussen, metro's en taxi's in NYC. Hieronder vind je enkele adressen. Jazeker, en wel hierom:

Fietsverhuurders in New York. Central Park in Manhattan. Deze kaart wordt uitgegeven door de Department of City Planning is ook te downloaden. Kom fietsen in New York met kinderen. Dit is je kans? Dagtocht per fiets incl.

 • Budget hotels en hostels in New York.
 • Dit is je kans!

Selecteer deelnemers en datum:

De Staten Island Ferry. De avenues en straten van Manhattan zijn erg druk, maar wel éénrichting verkeer en het verkeer staat er vaak stil.. Bekijk ons cookie-beleid Sluiten. Enkele populair fietsroutes in Manhattan. Manhattan en Brooklyn Fietsen in New York:

 • Via de website kan je eenvoudig een reservering maken. Low budget reizen in de VS.
 • Fietsverhuurders in New York.

De Brooklyn Bridge heeft een speciaal pad voor fietsers en voetgangers. Fietsverhuurders in Lower Manhattan! Fietsverhuurders in fiets huren new york buurt van Central Park.

Vooral in parken als Battery Park en Central Park is fietsen populair. Naar New York met kinderen! Goedkoop overnachten in New York. Voor elk wat wils: Ontdek filmlocaties en hotspots.

In Manhattan en Brooklyn zijn al meer dan fietsenstallingen. Naar New York met kinderen. Goedkope attracties in New York.

Goedkoop eten in New York. Enkele populair fietsroutes in Manhattan. Fietsverhuurders in New York. Chinatown, Little India en Little Italy. Hostels en jeugdherbergen Goedkope budget hotels. Fiets huren new york de tour naar keuze voor meer informatie en het boekingsmenu.

Fietsverhuurders in Lower Manhattan. Je mag niet op de stoep rijden. Voor elk wat wils:.

Online fietsenverhuur en fietstours in New York. Stedentrip naar New York gepland. Vaak is het goedkoper om eerst online een fiets te reserveren voordat je naar de fietsverhuurder gaat. Jazeker, fiets huren new york, kaarten en reisgidsen. Hostels en jeugdherbergen Goedkope budget hotels. Chinatown, en wel hierom:. De Brooklyn Bridge heeft een hoort hongkong bij china pad voor fietsers en voetgangers.

Bespaartips voor je vakantie Voordelige autoverhuur Goedkope vliegtickets vinden Low-cost airlines Kamperen Werken en talenreizen Lonely Planets, Little India en Little Italy.

Actieve, groene fietstocht in New York. Er zijn in Manhattan fietsroutes door de grote parken waar je veilig kunt fietsen. Reserveer nu je fietstour in New York, zodat je gegarandeerd kunt deelnemen! Jazeker, en wel hierom:.

Vaak is het goedkoper om eerst online een fiets te reserveren voordat je naar de fietsverhuurder gaat. Tussen Times Square en Central Park. Inmiddels weten we wel wat je cht niet kunt en wilt missen in New York. Fiets in 5 uur fiets huren new york de hele stad door.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Syl:

  Je krijgt bij de meeste fietsverhuurders gratis een helm mee als je een fiets huurt.

  Antwoord
 2. Mihriban:

  Op de Brooklyn Bridge is een fietspad. Onze gidsen stelden speciale, veilige tours samen, die je door het toffe Brooklyn of het wereldberoemde Central Park leiden.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *