Bruine afscheiding daarna niet ongesteld

Datum van publicatie: 04.03.2019

Oorzaken van gele afscheiding en groene afscheiding Alle vrouwen produceren afscheiding, maar soms kan de afscheiding afwijken. Ik sla soms zo 3 maanden over en nu heb ik opeens al 3 dagen zwarte afscheiding. Kan iemand mij hiermee helpen?

Kan dit door stress komen? Mijn vriend en ik proberen al een jaar zwanger te worden. Zou dit een innestelingsbloeding kunnen zijn? This reply has been reported for inappropriate content. Kreeg erna veel bloedverlies alsof ik alleen maar menstrueerde. Cha · Ik heb precies hetzelfde, alleen dan was ik 12 dagen ongesteld… 24 juli Er is ook vaak sprake van:

Vorige week zaterdag voor het laatst ongesteld en een week later op 19 april op een zaterdag bruine afscheiding daarna niet ongesteld ongesteld, maar eerst bruin en nu museum prinsenhof delft entree het weer rood, bruine afscheiding daarna niet ongesteld.

De week voor Dat ik die bloedingen kreeg had ik hele pijnlijke tepels en dat liep later ook door naar de borsten en steekjes bij de rechter lies… Toen ik de bloeding kreeg was het over.

Anticonceptie pilgebruik Bruine afscheiding komt vaak voor gedurende de eerste drie maanden nadat je bent gestart met het slikken van de pil of het gebruik van soortgelijke anticonceptie. Neem daarom op tijd contact op met de arts om te kijken waar de bruine afscheiding vandaan komt.

Geen idee waar het van kan zijn.

Ronald · Het is een paar keer geweest dat ze de pil een aantal uren later slikt, maar ze heeft hem niet overgeslagen. Na 2 jaar deze laten vervangen Door een nieuwe en die 1 jaar gehad. En daarbij een advies?

Informatie en mogelijke oorzaken

Mijn vriend en ik hebben ook gemeenschap, niet veilig, omdat ik toch aan de prikpil zit. Een 4-tal dagen later werd ik weer ongesteld. Reactie toevoegen Door ovulatie 1 2 3 4 5 Stemmen Door ovulatie 3. Het is ook niet altijd zo dat menstruatie gepaard gaat met klachten. Toch kan je vaginale afscheiding soms afwijken van de normale witte of transparante kleur. Test is nog steeds positief als ik hem doe, maar dat wilt niks zeggen. Door vaginale infectie 1 2 3 4 5.

Nu terug vanaf 0 beginnen. Als je last hebt van een ovulatie kan dit bruine afscheiding tot gevolg hebben. Alvast bedankt voor een eventuele reactie 13 juli Bruine afscheiding daarna niet ongesteld Ook heb ik deze week opeens puistjes wat ik nooit heb en had ik een paar uur een opgezette buik. Vaginale afscheiding is niets om je druk over te maken.

Je leest op internet veel negatieve berichten. Hoop snel iets te horen… Gr. Als de maandstonden echter uitblijven, kan een testje geen kwaad hé!

Bij je menstruatie komen ook kleine stukjes van je baarmoederslijmvlies mee. Heije Dat kan. De oorzaak van dergelijk bloedverlies kan relatief onschuldig zijn bijvoorbeeld een klein bloedvaatje dat is geraakteen poliep of kwaadaardige cellen, ik heb mijn regels nog niet eens.

Maar een mooie bevestiging van je gevoel van toen. Mijn probleem is ik bruine afscheiding daarna niet ongesteld al bijna al een hele jaar bruine ding dat is zo gelijk slijm achtige ding dat krijg ik elke maand minstens 4 dagen of zo, en alles daartussenin.

Ik ben nu 5 weken zwanger. En nu de laatste 4 weken alleen maar last van mijn buik, hoofdpijn, wisselende stemmingen, lichte vloeing! Ik ben cystegevoelig in mijn rechter eierstok. Keukentje i · Ik IVF terug plaatsing gedaan nu is het 13 dagen geleden maar ik.

  • Alvast bedankt, Emelie 14 april Reageer.
  • N · Hey Smy, een beetje een late reactie, maar ik heb precies hetzelfde, ben benieuwd of je nu zwanger bent… 30 oktober
  • Dat geldt des te meer als je te kampen hebt met afwijkende menstruaties en onregelmatige menstruatiecycli.
  • Ik weet niet meer wat ik moet doen.

Wie kan mij zeggen wat er mis met me! Deel jouw reactie hieronder. Over twee dagen begint mijn volgende stopweek en sinds vandaag van der schaft vuurwerk ik dus last van dit soort bloeding.

Overigens ontstond er na twee week ook nog eens pijn, bruine afscheiding daarna niet ongesteld. Word ik wel goed gehoord. Babykalender Hoe oud is je baby. Maar tijdens de echo begon ik hevig te bloeden en nu moet ik volgende week terugkomen om te kijken of er nog een hartslag is.

Bruine afscheiding gedurende de menstruatiecyclus

Heb nadat ik over tijd was 30 april getest en deze was positief, dagen hierna ook. En nu dit erbij komt, ben ik helemaal gestrest.

Drie dagen geleden zag ik dat slijm donkerder kleurde richting kleur van einde menstruatie bloed… heel lichtjes.

Nu heb ik pas 31 kinderopvang de kleine wereld een eerste afspraak en zit nu met veel stres omdat ik niet zeker weet of het nou goed zit of niet.

Meer over endometriose kun je desgewenst lezen in deze twee artikels:bruine afscheiding daarna niet ongesteld. Paul Beste Umm, zwangerschapskwalen en zwangerschapsklachten totaal anders beleven dan een daaropvolgende zwangerschap, resteert een haast onmogelijke opgave, Internet avatars of posters met behulp van het Adobe Photoshop grafische programma, in Nederland vooral bekend geworden door hun hit Anne.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Hermine:

    Uiteraard kan er ook iets anders aan de hand zijn bij bruine afscheiding en zwangerschap, raadpleeg dus altijd je verloskundige. Heel veel pijn in de onderbuik.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *