Weer in het verleden europa

Datum van publicatie: 07.01.2019

Zomerse warm en zonovergoten Sinds verliep Bevrijdingsdag 15 keer officieel warm. Op veel plaatsen vriest het, lokaal streng.

Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag. Temperatuurgrafieken historische winters Grafieken van winters vanaf Op  deze pagina  vind u grafieken van winters uit een ver verleden.

Sneeuw, onweer en warmte op Bevrijdingsdag 4 mei , Voor de gemiddelde temperatuur van de wintermaanden is de Labrijn reeks gebruikt. Het weer in Nederland Vandaag.

Zomerse warm en zonovergoten Sinds verliep Bevrijdingsdag 15 keer officieel warm. Via deze site vind u zeer veel  historische weersinformatie, weer in het verleden europa. Wordt het lekker weer of niet. Top 10 maanden sinds begin Op de pagina weerextremen per maand ziet u de 10 extreemste maanden per kalendermaand. Op veel plaatsen vriest het, lokaal streng.

Op dit cursus fotografie amsterdam west zijn er grafieken te zien van de winters tussen en .

In Zuid- Finland is het ook erg wisselvallig. Een enkele stalen brug moest toen zelfs nog gestrooid worden om gladheid te voorkomen. In De Bilt was het toen 7,8 graden.
  • Op  deze pagina  vind u grafieken van winters uit een ver verleden. In de Limburgse heuvels was het wit.
  • Aan de grond vroor het daar 8 graden en dat was een nieuw kouderecord voor de hele maand mei!

Weerbericht

Van elke winter sinds heb het temperatuurverloop in een grafiek geplaatst. Noord Europa Vooral in Noorwegen en Denemarken komen winterse buien voor. Afrika Azië Europa Midden-Amerika. Er werd 3 maal per dag gemeten: Vanaf deze dag lag de middagtemperatuur 12 dagen achter elkaar tussen 25 en 30 graden, volop zomerweer in mei! Temperatuurgrafieken historische winters Grafieken van winters vanaf Op  deze pagina  vind u grafieken van winters uit een ver verleden.

In De Bilt was het toen 7,8 graden.

  • Op veel plaatsen vriest het, lokaal streng. In Portugal is het vrijwel overal droog, in Spanje kan met name in het noorden en midden een bui vallen.
  • Daarbij is aanvankelijk kans op winterse buien en vanaf het weekend meer ruimte voor de zon

Vooral in Noorwegen en Denemarken komen winterse buien voor. In De Bilt viel die dag 14 mm en daarmee is dit ook de natste Bevrijdingsdag sinds This website uses cookies to improve your experience. De zon scheen in bovendien 14 uur, weer in het verleden europa. Sinds hebben we dan ook heel verschillend weer meegemaakt op Bevrijdingsdag. Was de januarimaand van echt zo ongelooflijk koud.

De wind was matig en overdag scheen de zon ruim 5 uur.

Noodweer in en rond Barcelona

Vrij recent in hadden we de koudste Bevrijdingsnacht met in De Bilt precies 0 graden. Op dit moment zijn er grafieken te zien van de winters tussen en In Roemenië en Bulgarije is het wel koud met maxima nauwelijks boven 0 op de meeste plaatsen.

In delen van Duitsland en Polen is het zeer wisselvallig met regen of buien, in Eelde Drenthe werd het -3,2 graden. De temperatuur ligt tussen 4 en 8 graden. Noord Europa Vooral in Noorwegen en Denemarken komen winterse buien voor. Weerbericht Europa 17 jan, weer in het verleden europa. Deze bijzondere oude winters zijn op de volgende pagina te bezichtigen:. De uitgebreide weersverwachting voor Europa.

Meer informatie

Wordt het lekker weer of niet? Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim. Een enkele stalen brug moest toen zelfs nog gestrooid worden om gladheid te voorkomen. In De Bilt viel die dag 14 mm en daarmee is dit ook de natste Bevrijdingsdag sinds

De temperatuur ligt tussen 4 en 8 graden. Deze bijzondere oude winters zijn op de volgende pagina te bezichtigen: ! In het Verenigd Koninkrijk is het droog met soms zon! De uitgebreide weer in het verleden europa voor Europa. Op andere plekken kwam het tot vorst, in Eelde Drenthe werd het -3,2 graden.

Sommige jaren was de winterjas hard nodig, terwijl het in andere jaren strandweer was. Sinds verliep Bevrijdingsdag 15 keer officieel warm.

Meer informatie over dit onderwerp

Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim. De gegevens zijn afkomstig van het  KNMI. Sinds verliep Bevrijdingsdag 15 keer officieel warm.

Op veel plaatsen vriest het, lokaal streng. Wordt het lekker weer of niet. Van enkele bijzondere historische winters  ben ik eens gaan kijken hoe koud deze nu eigenlijk waren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Sam:

    In de lente is het weer in Nederland altijd grillig. Noord Europa Vooral in Noorwegen en Denemarken komen winterse buien voor.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *