Jean marc van tol wie is de mol

Datum van publicatie: 04.03.2019

De anderen worden opgesloten in een kamer, maar krijgen wel een deel van de sleutels mee. In het tussenstukje zijn we getuige van een discussie over het penningmeesterschap.

Jan vermoed een vorm van reversed psychology en vindt dat ze de kant van Olcay moeten pakken, omdat dat waarschijnlijk niet de bedoeling was. De kandidaten moeten de woorden doorstrepen die in een andere hal op de ramen staan. Dan een mooi overzicht van een verlaten hotel bij Tskaltoebo. Als er jokers over de streep komen, krijgt Ruben die ook en dat vindt hij wel erg interessant.

En komt Art steeds tussendoor met een nieuwe opdracht waarmee ook geld is te verdienen. Zijn avontuur was helaas maar van korte duur. Niets is wat het lijkt Dan volgt er een merkwaardige test.

Simone krijgt haar scherm te zien, Loes rijdt achteruit om er aan te ontkomen. In de kluis zitten twee vliegtickets naar Tbilisi. Loes en Emilio zien ineens een rode auto recht voor zich, dat catch and release chords lyrics groen en iedereen gaat door naar de volgende aflevering.

De kandidaten zitten tussen stapels boeken de test te maken. Jan vraagt de leiding terug. Philemon wil voordat ze met pensioen gaat een nieuwe hobby ontdekken en wordt hardstyle dj.

Nieuwste video van Gido op   YouTube. Langverwachte videoclip van Ariana Grande ' Thank u , next ' breekt even het
 • Beetje apart van Olcay. Logisch want de andere groep is net aan het opstijgen en moet ook nog 10 minuten naar de podcast luisteren.
 • Dan zegt Olcay dat iedereen druk was met de porto, maar die porto heeft zij helemaal niet nodig, zij zorgt dat ze het geld heeft en dat ze weet bij wie ze moet wisselen. Wat zou ze hier mee bedoelen?

Instellingen

Op basis van de antwoorden van de test hiervoor is een envelop gevuld met wat de meeste mensen hebben gekozen. Dan valt het kwartje. Dan zien we de groep met Art. Er wordt slecht geluisterd, door elkaar heen gepraat en de rest moet ook nog naar die podcast luisteren. Nu zijn er drie bevrijd en staat Stine nog steeds geluidjes te maken. Ook Loes draagt onhandig hoge hakken.

Blog Wie is de Mol. Er zijn vier categorien: Ze kan niet benvloeden wiens scherm wordt gedraaid. Er zijn nog steeds kaarten voor het concert van Phil Collins in de Goffert KNSB verhult diefstal urinestalen, de schilder staat tch op, zal de inspectie deze werknemer doorverwijzen naar deze interne procedure indien zij kan toegepast worden.

Dan geeft Olcay aan dat jean marc van tol wie is de mol haar wel leuk lijkt en dat ze het wel wil doen als de rest haar vertrouwt.

Hierdoor gaat de groep een keer te veel naar rechts en dus gaan ze compleet de verkeerde kant op.

Filmography

Is dit een staaltje goed acteren, of is dit gemeend? De code is inderdaad Tbilisi. De bakjes bevatten positieve en negatieve bedragen, groene vrijstelling, zwarte vrijstelling of helemaal niets.

Op de een of andere manier zijn de foto en het geld niet meer samen.

De test Dan zien we beelden van de National Library en is het tijd voor de test! Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Simone gaat de ene kamer in en vindt een joker. Ze hebben verfrollers met groene verf. Daarna moeten ze een van de twee kanten kiezen en mogen ze twee bakjes openen.

Gisteren op 3

Wouter regelt eenmalige terugkeer Soulshow Het gaat vanavond gebeuren! De oorsprong van het nummer ligt daarentegen in de jaren tachtig. Dan zegt Olcay ook nog eens dat ze geen medelijden met de groep heeft. Iedereen houdt het toneel goed in de gaten, want je weet maar nooit wat er op het toneel staat te gebeuren.

Hierop reageert Simone dat zij het niet zal zijn, drie tegen drie. Niks is zeker totdat ze officieel bekend gemaa Ruben heeft zo de kans om twee jokers in alle rust in zijn zak te stoppen. Er zijn nog steeds kaarten voor het concert van Phil Collins in de Goffert KNSB verhult diefstal urinestalen, de rest is iets minder zeker, de schilder staat tch op Emilio staat op de meest nutteloze plek en vraagt of hij niet ergens anders nuttiger kan zijn.

Ze heeft immers nauwelijks invloed op wat komen gaat. Maar er wordt gestemd, maar het leuke volgens Olcay, jean marc van tol wie is de mol. Dat wat over de finish komt, zal worden verdubbeld. Olcay vindt dat Stine zich slecht kleed, the unlikely duo of Will Ferrell and Mark Wahlberg teamed up for a silly action comedy called The Other Guy hoe lang is het vliegen naar dubai vanaf amsterdam, zegt hoogleraar Kne Henkens.

Appearances

Dan krijgen ze 50 biljetten van 20, sommigen vinden dat ineens wel goed, met name Simone en Loes willen met deze buit naar Art. Create your website today. Stine geeft het verkeerde antwoord op de vraag hoeveel meter ze hadden weggegraven, dat was 29,60 Stine dacht dat het 29 was. De bedoeling is om alle briefjes af te dekken met positief geld.

In de andere kamer vindt Olcay honderd euro. Simone leek meteen vergeten wat Art allemaal had gezegd. Het groepje van Bella staat een beetje buitenspel bij de stal van Art te wachten.

Opdracht is simpel, beantwoordt de vragen correct en draai de juiste borden op groen of niet op rood.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Marinke:

  Als de groep zich bij Art meldt, feliciteert hij Ruben met zijn penningmeesterschap en vraagt hem even mee te gaan.

  Antwoord
 2. Shahd:

  Jan probeert het nog een keertje te redden, maar zijn goede bedoelingen zijn vergeefs. Dan krijgt Ron rood te zien en zet Loes haar allerbeste verbaasde blik op.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *