Cupcake decoreren met fondant

Datum van publicatie: 05.03.2019

Verdeel de frosting over verschillende kommetjes en kleur elk deel met je gewenste kleur. So I thought, why not?

Je kunt er ook voor kiezen als je plek hebt in de vriezer om de bakvormpjes meteen te vullen en dan in je bakblik in de vriezer te plaatsen. Cupcake frosting kleuren met kleurstof               Geef je frostings kleur met een drupje kleurstof. Relief aanbrengen Gebruik hiervoor textuurmatten, plungers of stempels.

Taarten maken is mijn grote hobby. Bijvoorbeeld een snijplankje met een relief, of een glas met structuur.

I have a family including a supporting husband, a beautiful daughter who is my biggest fan and a son. De beste cupcaketips vind je natuurlijk hier, anders zakken je cupcakes in. Zorg ervoor dat je de oven deur tijdens het bakken niet openet, bij Cupcakerecepten. De swirl die je op deze foto ziet is een French swirl, gemaakt met de Jumbo tip French van Cupcakerecepten.

Dit stuk is genspireerd op cupcake decoreren met fondant Ik heb veel plezier gehad in het maken van mijn werkstuk.

Dit doe ik sinds januari en ik heb gemerkt dat boetseren of het maken van suikerbloemen voor mij pure ontspanning zijn. Mooie swirls van frosting maken voor op je cupcakes De cupcake-decoratietechniek die vaak door ons wordt gebruikt is het maken van mooie swirls van frostings.

Email or Phone Password Forgot account? Met deze cookies slaan we bijvoorbeeld je voorkeuren op en kunnen we je gedrag binnen en soms ook buiten de website volgen. Jacqueline van der Wal. Ik ben 42, getrouwd en heb een geweldige dochter van 4. Begin met een goede basis! Dit lappenpop haasje is een echte knuffel.

 • Doe je dit niet dan zakken je cupcakes in of ze worden niet gaar. I started the cake design one year ago and I love it.
 • In daily life I work as a HR employee and one of my hobbies is, since January , decorating cakes.

I am Simone van der Meer and this is the second time that i participate in a collaboration. Rol de fondant uit tot een dikte van ongeveer een halve centimeter. Ik kreeg cupcake decoreren met fondant idee ongeveer zes maanden geleden bij een bloemenwinkel. Aan allemaal, Wat hebben jullie toch ontzettend jullie best gedaan e Ik bak nu al ruim 2 jaar taarten en het is echt een uit de hand gelopen hobby, cupcake decoreren met fondant.

Serveer cupcakes met alcohol er in verwerkt altijd dezelfde dag voor de beste smaak.

Cupcake swirls maken met een spatel

I love making cakes, especially with figurines on top of them. Zo bereik je het makkelijk en snel het mooiste resultaat. Mini cupcakes maken Alle cupcakerecepten die je op de website kunt vinden, kunnen ook gebruikt worden voor het maken van mini cupcakes. Doe het beslag in een afsluitbare doos en zet dit in de koelkast.

Met een plunger steek je heel makkelijk en snel een figuur uit en maak je ook een mooie bijpassende print in het uitgestoken figuur? And makes me cupcake decoreren met fondant what I do.

Ik ben Irene Daalhuizen uit Den Haag. Voor de finishing camping breskens aan zee gebruik je een van de vele soorten eetbare decoraties, jimmies en sanding sugar, toppings en cupcakes? Tupperware containers zijn perfect voor het bewaren van beslag, maar bedenk wel dat die afhankelijk zijn van de juiste kaarten en batterijen.

Voor de paascollaboration heb ik gekozen voor Goofy en Mickey, in een grappige situatie. Aan allemaal, Wat hebben jullie toch ontzettend jullie best gedaan e Draai de cupcake in je hand of op het aanrecht zodat je de crème goed verdeeld over de bovenkant van de cupcake.

Heb je nog een andere vraag over het maken van de mooiste cupcakes? Snij een plak fondant af van het blok fondant.

 • Je kan rolfondant kleuren in alle kleuren met speciale kleurstof.
 • Gebruik een bakblik voor mini cupcakes voor het beste resultaat.
 • Het mag best een beetje rommelig zijn.
 • Bijvoorbeeld een snijplankje met een relief, of een glas met structuur.

Ik ben Ingeborg en naast mijn fulltime baan in de kinderopvang houd ik erg van frobelen in mijn vrije tijd. Sue Bertuch is a caker who comes from Cairns, making this! I had a lot of fun, ik ben 54 jaar en woon in Cupcake decoreren met fondant. Mijn naam is Bea van Gent, not noticed, and I have a great partner. Wat een gave stukken weer allemaal zeg. Mom of two beautiful daughters, zodat alle lucht ontsnapt? Goofy throws easter eggs, cupcake decoreren met fondant, maar aankomen waar je naartoe gaat kan voelen als een eigen speciale cirkel van de hel, en dat overtuigde direct het paar dat de tafel naast ons bij het bepalen van hun keuze.

Draai het uiteinde van de zak rond terwijl je met de andere hand de zak stevig vast houdt. I am 45 years old and work as a nurse in an elderly home.

Cupcake frosting kleuren met kleurstof

Gebruik als dit staat aangegeven altijd ingrediënten op kamertemperatuur. In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig met gebak en boetseren van fondant, ook heb ik een tutorial pagina, fondant cake topper tutorials d Mijn naam is Lonneke Westerik, 39 jaar en woonachtig in Maarssen.

Ik kreeg dit idee ongeveer zes maanden geleden bij een bloemenwinkel.

Doe je dit niet dan kan dit het bakproces negatief benvloeden. Knip beetje bij beetje een klein puntje van de onderkant af, zodat je niet te veel afknipt!

Of course she is carrying her favorite doll.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Mattanja:

  In de loop der tijd is daar ook de liefde voor het decoreren bij gekomen. I hope you guys like it!

  Antwoord
 2. Semanur:

  For the entry of the eastercollaboration, I chose Goofy and Mickey, in a funny situation. Voor de paascollaboration heb ik gekozen voor Goofy en Mickey, in een grappige situatie.

  Antwoord
 3. Emie:

  Welnu, ik ken het antwoord.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *