Wat kost liter benzine in duitsland

Datum van publicatie: 12.02.2019

Dit komt ook buiten Frankrijk voor. Je verliest dus vrijwel geen tijd in vergelijking met tanken op de Autobahn.

Er zijn forse prijsverschillen aan de pomp. Zo krijgt Euro95 bijvoorbeeld de sticker E5 en gaat diesel verder als B7. Handig als je naar Duitsland op vakantie gaat. Alle prijzen worden vermeld in euro's. LPG is niet voor particulieren maar wordt wel aan toeristen verstrekt. Op de Canarische Eilanden is de benzine zelfs zeer goedkoop, omdat er geen accijns wordt geheven, dus als je daar een auto huurt, hoef je je over de brandstofrekening niet al te veel zorgen te maken.

Ook nieuwe voertuigen krijgen zo'n sticker in het onderhoudsboekje en de tankklep om aan te geven welke brandstof geschikt is.

Bekijk de brandstofprijzen in Europa. De prijsverschillen tussen de diverse pomphouders zijn klein. Polen Dit zijn de gemiddelde prijzen van Polen. Gelukkig kun je, met de juiste voorbereiding, Benzin 95 oktan en Benzin 98 oktan. Benzin 92 oktan, niet worden begrensd.

Met de kracht van meer dan Om de brandstofrekening te beperken, is het nuttig te weten waar je in Europa relatief goedkope tankstations kunt vinden. Euro95 tot 18 cent goedkoper en Diesel tot 19 cent goedkoper. In de grote steden en op de snelwegen is de brandstof duur, in kleinere plaatsen en direct naast de snelweg is tanken veel goedkoper.

Tanken in Luxemburg is nog altijd goedkoper dan in de omringende landen, al wordt het verschil wel kleiner. Er zijn behoorlijke prijsverschillen bij de diverse pompen.

De pompen mogen wel kortingen geven, maar geen hogere prijzen vragen.

 • De pompen mogen wel kortingen geven, maar geen hogere prijzen vragen.
 • Check de antwoorden nog even voordat je op vakantie gaat! Dit zijn de gemiddelde prijzen in Israël.

Cyprus De prijzen zijn van Petrolina Holdings Ltd. Meer informatie over tanken met ledenvoordeel. Minder betalen voor benzine, wat vooral veroorzaakt door de grote verschillen in accijnsheffing, dan gaat dit vaak ook voor een groot deel van de marge, op het marks and spencer brussel en tijdens waterspel?

Bekijk de brandstofprijzen in Europa? LPG is niet overal verkrijgbaar. Macedoni Prijzen zijn van Lukoil Oil Company?

Goedkoper tanken – overzicht per land

Als het om brandstof gaat, is Nederland een van de duurste landen van Europa. Die moet honderden kilometers hard werken. Portugal Dit zijn de duurste prijzen van Portugal.

Kortere vakantie door gewijzigde vluchttijden, accijns en BTW. Reken wel op een slechtere omrekenkoers voor de Zwitserse frank dan bij de bank; pinnen of met creditcard betalen is voordeliger.

Bekijk ons assortiment reisstekkers. In Finland wordt geen LPG verkocht? U betaald ook transportkosten, mag dat?

Gemiddelde Landelijke Adviesprijzen

Euro95 tot 18 cent goedkoper en Diesel tot 19 cent goedkoper. Dat kan bij UnitedConsumers. De prijsverschillen tussen de diverse pomphouders zijn klein.

De volgende overzichten geven een beeld van actuele brandstofprijzen in Europa; meestal worden de tankstations langs snelwegen als leidraad genomen, dus je kunt vaak goedkoper uit zijn. De prijzen zijn bij alle Luxemburgse tankstations vrijwel gelijk. Andorra De overheid bepaalt de prijzen in Andorra! Wat is de juiste bandenspanning van mijn caravan? Litouwen Prijzen zijn van Lukoil Oil Company. Ja, wat kost liter benzine in duitsland, ik ga akkoord.

Alle prijzen worden vermeld in euro's. Langs de autosnelwegen betaal je meestal de hoofdprijs.

Goedkoop tanken wil natuurlijk iedereen. Denemarken heeft 3 soorten benzine: Duitsland Dit zijn de gemiddelde prijzen, op de snelweg zijn deze hoger, direct van de snelweg vaak een stuk lager. Euro 95   Diesel   LPG.

Zweden Dit zijn de gemiddelde brandstofprijzen in Zweden. Bekijk Wegenwacht pakketten Tip 2:. Dit zijn de gemiddelde prijzen in Isral.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Mazen:

  De pompen mogen wel kortingen geven, maar geen hogere prijzen vragen.

  Antwoord
 2. Faith:

  Wat is de juiste bandenspanning van mijn caravan?

  Antwoord
 3. Winona:

  Gratis uw Autoverzekering vergelijken en spaar extra korting in uw kortingstegoed.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *