Vtech auto toet toet

Datum van publicatie: 04.03.2019

Het is een leuke garage met veel geluiden en kleurtjes. Vooral de lift is favoriet. Wanneer de lift-lanceerder bij de gewenste verdieping stopt, herkent deze de verdieping en hoor je grappige geluiden en vrolijke zinnetjes.

De Toet Toet Auto's dagen kinderen uit om te reageren, waardoor de motoriek wordt gestimuleerd Waarnemen: En je raad het al, die doet niets liever dan naar beneden racen! Mijn dochter vindt het geweldig en blijft geboeid. Zou zonde zijn als de set niet meer uit te breiden is. Voor iets oudere kindjes jaar is het leuk dat het uitgebreid kan worden met meerdere speelsets.

Met een goede grip, speciaal voor kleine handjes. In een mum van tijd heeft hij alles uit elkaar getrokken.

Echt een waardeloos product. Erg stevig en de vtech auto toet toet is uit te breiden met extra wegdelen. DennisBon Raalte 24 april Ik raad dit product aan. Admiral81 Sint-Niklaas 15 mei Ik raad dit product aan? Abo12 amstelveen 29 mei Ik raad dit product aan. Ik gebruik de garage in de kinderopvang.

Facebook   Twitter   Pintrest.

Bouw je eigen wereld. Van 1 tot 5 jaar.

Tanita 7 december Ik raad dit product aan. Kenmerken van de Garage: Jammer alleen dat er wel losse auto's zijn en de enige set in roze is,vind ik niks voor een jongen,misschien een tip voor de toekomst? Kamerdecoratie Verlichting Opbergen Kussens Wekkerradio's Muurstickers Alles van kamerdecoratie Tafeltjes en stoeltjes Kindertafels en stoeltjes Kinderzetels Alles van tafeltjes en stoeltjes Voor de echte fans: Bekijk de hele lijst.

Ik ben zeer tevreden over dit speelgoedartikel. Schommels Alle schommels Schommel accessoires Hoe kies je een schommel?

  • Met RFID technologie zoals gebruikt in de autootjes kun je verschillende componenten met elkaar laten communiceren, maar dit is niet optimaal ingezet.
  • Dit vind ik dan ook meteen het grootste nadeel, het is zo ontzettend druk als alles door elkaar aan staat.

Super mooi en leerzaam stuk speelgoed. Muziekjes gaan niet irriteren. Al uren speelplezier van gehad. Mooi produkt, lekker snel dus het wat is het touroperator wel. Nu maar bestellen bij Bol en jawel binnen een dag binnen, ziet er degelijk uit en onze Gijs zal er leuk mee kunnen spelen, vtech auto toet toet.

Beweeg de tankwagen over de Magische Sensors van een speelset en luister naar de vrolijke reacties. Heb dit cadeau aan mijn neefje gegeven, hij is er helemaal blij mee. Geweldig voor de kleintjes. Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit muziek kan uit.

Mijn klein is 1 jaar geworden en vind het super leuk vooral de geluiden en de auto die hij makkelijk kan vast houden! Martb Emmeloord 18 november Ik raad dit product aan. Deze speelset bevordert je kindjes motoriek en leert om kleuren te herkennen. Isil Friesland 10 november Ik raad dit product aan, vtech auto toet toet.

Er zijn veel mogelijkheden, ook met 3 jaar, net als andere Social Media als Twitter.

Toet Toet Auto's

En besloot toch maar om deze te kopen. Sterk materiaal niet kapot te krijgen. KatjaAlders Belgie 1 april

Wij zijn echt fan van toet toet autos. Ook onze middelste zoon 6 vind de garage leuk genoeg om mee te spelen. Mama heeft de garage gelijk uit de doos uitgepakt en de garage in elkaar gezet WoW wat een klus was vtech auto toet toet, ik heb mama zelf ook heel goed geholpen. Opa en Oma zitten er op hun knien bij. Ik weet nu al dat hij dit geweldig gaat vinden, vtech auto toet toet. Fans01 17 oktober Ik raad dit product aan. Maak te gekke combinaties met de onderdelen om verschillende hoogteniveaus te creren.

Er word hier flink meegespeeld.

Beschrijving

In haar wagonnetje vervoert ze allerlei vrachten. Terug naar Voertuigen, Autobanen en Garages. Conradus Grave 17 april Ik raad dit product aan.

Jammer is wel dat niet alle autootjes overal verkrijgbaar zijn. Eindeloos speelplezier Grappig Goede kwaliteit Spannend Leuk ontwerp goed geprijsd. Speelgoed van het jaar alleen nog maar oog voor de garage!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Marjanne:

    De garage herkent alle autootjes uit de Toet Toet Auto's collectie.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *