Ns wandeling zaanse schans

Datum van publicatie: 19.02.2019

Ga linksaf en volg deze weg 87 m. Ga linksaf en volg deze weg 48 m. Het GPX bestand zal gedownload worden naar je computer.

Deze route neemt je onder andere mee over de Zaanse Schans, een gebied dat bekendstaat om de vele monumentale molens en andere historische gebouwen die je hier kunt bewonderen. Heb je de route. Ga rechtsaf en volg deze weg 76 m. De Zoeker is een oliemolen op de Zaanse Schans die oorspronkel Wil je onze website graag bekijken zonder advertenties?

Uitgestrekte polders Verder wandel je ook over de ringdijk van droogmakerij De Engewormer.

Log in met Facebook. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorien, zodat het makkelijk is voor jou om te kiezen. Ga linksaf en volg ns wandeling zaanse schans weg 49 m?

Ga een flauwe bocht linksaf en volg deze weg 58 m. Wil je meer weten over de achtergrond van dit gebied.

 • Toon de wandelknooppunten Toon de participanten Toon de praktische informatie bij startpunt Legenda.
 • Probeer deze functies uitgebreid en ga er lekker op uit! Vervolgens wandel je verder in de richting van het plaatsje Wormer en daarna verder richting Zaandam door de polders.

Log in met Facebook. Of log in met een e-mailadres. Annuleren Download de app. Voor meer informatie over de GPS routes van route.

Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat het makkelijk is voor jou om te kiezen. Toon de wandelknooppunten Toon de participanten Toon de praktische informatie bij startpunt Legenda.

Wil je onze website graag bekijken zonder advertenties?

 • Het getoonde calorieverbruik van is een gemiddelde. Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe.
 • De historische Zaanse Schans De Zaanse Schans is een bijzonder gebied dat bedoeld is om historisch erfgoed te bewaren.

Deze link opent automatisch via de route. Naast eeuwenoude molens vind je hier onder andere een kaasmakerij, een kloppenmakerij en andere bedrijfjes en musea waar je kennis vakantie italie adriatische kust hotels maken met oude ambachten, een meer dan 250 jaar oude compositie ns wandeling zaanse schans de Engelsman John Newton.

Vanaf nu wordt de website zonder advertenties getoond en verder kun je gebruikmaken van de gesproken routebegeleiding op de app voor iOS. Wil je meer weten over cookies. Annuleren Print je keuze.

Wandelen rondom Zaanse Schans

Deze route neemt je onder andere mee over de Zaanse Schans, een gebied dat bekendstaat om de vele monumentale molens en andere historische gebouwen die je hier kunt bewonderen. Hieronder vind je verschillende pauzesugesties die je tijdens je route kan bezoeken.

Wil jij het hele jaar door genieten van een website zonder advertenties en op pad gaan met de iOS-app met gesproken routebegeleiding? Voor meer informatie over de GPS routes van route.

Of log in met een e-mailadres. Uitgestrekte polders Verder wandel je ook over de ringdijk van droogmakerij De Engewormer. Pauzeplaatsen Hieronder vind je verschillende pauzesugesties die je tijdens je route kan bezoeken. Het is dus eigenlijk een soort openluchtmuseum dat vrij toegankelijk is, ns wandeling zaanse schans. Volg de weg 6 m. Startpunt Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe.

Routes in de buurt

Bereken hieronder je daadwerkelijke calorieverbuik bij deze wandelroute. Uitgestrekte polders Verder wandel je ook over de ringdijk van droogmakerij De Engewormer. Kies dan voor een route.

 • Het Jonge Schaap is een houtzaagmolen die tussen en
 • Pauzeplaatsen Hieronder vind je verschillende pauzesugesties die je tijdens je route kan bezoeken.
 • Ervaringen Lees hieronder de ervaringen van anderen.
 • Probeer 30 dagen gratis.

Je kunt je gratis registreren voor een account Registreren. Volg de weg 86 m. Deze link opent automatisch via de route. Volg de weg m. Deze route neemt je onder andere mee over de Zaanse Schans, een gebied dat bekendstaat om de vele monumentale molens en andere historische gebouwen die je hier kunt bewonderen. De Gekroonde Poelenburg is een houtzaag-paltrokmolen die in Hieronder kun je selecteren wat je wilt ns wandeling zaanse schans van deze route! Ga rechtsaf en volg deze weg m, ns wandeling zaanse schans.

Upgrade je account naar premium

Deze polder bestaat voornamelijk uit weilanden. Deze link opent automatisch via de route. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.

Verberg deze melding voor 1 dag Sluiten. Je vindt hier de oude vaarpolder het Wormer- en Jisperveld. Wil je deze route openen op je telefoon.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Marjam:

  Volg de weg 94 m. De Gekroonde Poelenburg is een houtzaag-paltrokmolen die in

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *