Laptop wilt niet meer afsluiten

Datum van publicatie: 19.02.2019

Uw pc helemaal uitschakelen Afsluiten: Indonesia Bahasa - Bahasa. Zorg er ook voor dat u beschikt over de meest recente stuurprogramma's voor al uw apparaten.

Deze vraag is gesloten. Ja ik kan hem op elke manier opstarten, mijn muis reageert ook nog, kan bv ook nog series zien daardoor het enige wat niet lukt is om iets te typen. Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Ik wil filmpjes en foto's vanaf de laptop opslaan op een schijf.

Als er nog steeds niets op het scherm komt doet u het volgende.

Is uw probleem hiermee opgelost. Of een aantal keren 5 achterelkaar indrukken totdat een popup verschijnt en plaktoetsen uitschakelen, laptop wilt niet meer afsluiten. Gewoon teruggaan voor garantieā€¦ Bekijk reactie. Let op doe dit alleen als je geen andere uitweg meer ziet. Hardware die slecht functioneert of defect is kan het probleem veroorzaken.

Ik vrees het ergste!

 • Gebruik de slaapstand wanneer u eventjes weggaat van uw pc, bijvoorbeeld voor een koffiepauze.
 • Vaak werkt het om de laptop uit te zetten, stroom eraf halen ook de accu eruit halen.

2 mogelijk oplossingen

Heb hem al op extern scherm aangesloten maar daar doet hij niets. Lees eens op onderstaande link Opstarten in veilige modus https: Gisteren is plots mijn laptop uitgevallen geen lege batterij, lader zat in en sindsdien wilt hij niet meer opstarten. Mijn Medion Akoya laptop van 3 weken oud heeft dit nu 2x gehad, dat vind ik niet normaal.

Volg de instructies zorgvuldig en de kans is groot dat je je laptop opnieuw kan laten starten.

Of soms toch niet. Daarna gewoon opgestart en toen kwam er een donkergrijs beeld wat niet weg wou gaan. Ik kan sinds vandaag in Windows10 incl. Is er iemand die hier een oplossing voor weet. Op mijn W7 pc werkt dat wel dus het toetsenbord en de muis zijn niet kapot.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

De sluimerstand is bijvoorbeeld niet beschikbaar op pc's met InstantGo. Als de harde schijf slechte clusters heeft dan kan het afsluiten van Windows 10 een probleem zijn. En anders van 3 hoog uit het raam gooien, werkt gegarandeerd!

Je kan dan een alternatieve methode gebruiken. Uw pc helemaal uitschakelen Afsluiten: Almere Ik zou gewoon op de afbeelding van pdf kopieren knop drukken, laptop wilt niet meer afsluiten.

Dan kwam er tekst over windows foutherstel, waarbij ik kon kiezen tussen: De batterij zie ik ook niet moet dan de laptop open schroeven. Nee had dit ook al gecontroleerd maar deze staat niet aan.

Vrageninfo

Of een aantal keren 5 achterelkaar indrukken totdat een popup verschijnt en plaktoetsen uitschakelen. Overigens begint onder dit typen het oranje lampje linksonder weer te brandenā€¦ grr. Nee had dit ook al gecontroleerd maar deze staat niet aan.. Sjoppie bedoelt, als het een Windows 8 of Windows 10 machine is, dan afsluiten met de optie "Opnieuw Opstarten" in plaats van "Afsluiten".

Zelf was ik er nooit achtergekomen de batterij eruit te halen.

El Salvador - Espaol? Estados Unidos - Espaol. Bij mij helpt het niet, laptop wilt niet meer afsluiten, mijn laptop start terug op na uitnemen en terugplaatsen van de batterij, maar computer start niet.

Waar zit het ramgeheugen in een Asus laptop. Dank u, Vietnamese. Vit Nam - Ting vit. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden.

Populair in Computers & Telefonie

Dan alles weer aansluiten en aanzetten. Op die manier vind je de boosdoener. Ik heb sinds 3 maanden een Medion Akoya pc, maar telkens als ik mijn pc opstart begint het ram geheugen geluid te maken altijd tik tik enzovoort en komt zoals normaal Medion er op maar daarna komen er dingen op van Intel UNDI, PXE Daarna gewoon opgestart en toen kwam er een donkergrijs beeld wat niet weg wou gaan.

Ik hoop dat ook Medion met een antwoord komt en graag een structurele oplossing. Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren!

Zelfs als de laptop uit staat blijft een deel van de elektronica onder spanning staan?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Amara:

  Ik kan sinds vandaag in Windows10 incl. Is het niet mogelijk om via de FN toest je toetsenboard te blokkeren zodat je een externe toetsenboard kan gebruiken?

  Antwoord
 2. Aysu:

  Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Wie weet wat ik moet en kan doen?

  Antwoord
 3. Krijna:

  Dan staat hij gewoon uit.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *