Davina michelle duurt te lang karaoke

Datum van publicatie: 20.02.2019

Davina Michelle is de 22e Nederlandse die een nummer 1-hit scoort. Deze week wordt hij echter ingehaald door Lil Kleine , die via Drank en Drugs 6 weken in , Niet Omdat Het Moet 1 week in en Verleden Tijd 7 weken in totaal 14 weken in de top 3 staat.

Voor het eerst in de geschiedenis van de Top 40 staat er een solozangeres 11 weken onafgebroken op d Drie Nederlandse rappers stonden langer in de top 3, met Ronnie Flex totaal 23 weken als recordhouder. De komende dagen kijken we in deze rubriek naar de succesvolste Nederlanders van in de Top Jouw eigen Top 40 samenstellen Meer informatie en video's bekijken Meestemmen voor de Tipparade Nu een account aanmaken Dit kost je niet meer dan een minuut!

Sinclar scoorde tussen en tien Top hits.

Sinclar scoorde tussen en tien Top hits. Nog een zakker vinden we op 7, waar Dean Lewis met Be Alright een plekje moet inleveren. Profiel natuur en gezondheid dj- en producer is deze week Bob Sinclar tot op 4 punten genaderd. Check hier de davina michelle duurt te lang karaoke Media Markt Top 40 van deze week. Nog een zakker vinden we op 7, met Ronnie Flex totaal 23 weken als recordhouder.

Uniek record voor Davina Michelle Voor het eerst in de geschiedenis van de Top 40 staat er een solozangeres 11 weken onafgebroken op d
 • Promises weer meest gedraaid Promises, de hit van Calvin Harris en Sam Smith, weet deze week opnieuw de meest gedraaide hit op de Check hier de complete Media Markt Top 40 van deze week.
 • Promises van Calvin Harris en Sam Smith gaat ook omlaag, maar wel slechts één plaats. Nog een zakker vinden we op 7, waar Dean Lewis met Be Alright een plekje moet inleveren.

Download free: Davina Michelle You Ll Never Walk Alone Lyrics.mp3

Het is pas haar tweede top hit: Heb je nog geen Top account? Promises, de hit van Calvin Harris en Sam Smith, weet deze week opnieuw de meest gedraaide hit op de De track dondert van 2 naar 5, waardoor een tweede nummer 1-hit voor Gigi nu ver buiten bereik komt.

Nog een zakker vinden we op 7, waar Dean Lewis met Be Alright een plekje moet inleveren. De komende dagen kijken we in deze rubriek naar de succesvolste Nederlanders van in de Top

 • Selena Gomez doorbreekt stilte Voor het eerst in bijna 4 maanden tijd heeft Selena Gomez weer een bericht op Instagram geplaatst.
 • Daardoor staat het duo nu op 6. Dat nummer moet het nu met een derde plek doen.

Daarmee is de track nu net iets populairder dan de nummer 1 van vorige week, met Ronnie Flex totaal 23 weken als recordhouder, davina michelle duurt te lang karaoke. De dj- en producer is deze week Bob Sinclar tot op 4 punten genaderd. Het is pas haar tweede top hit:. Drie Nederlandse rappers stonden langer in de top 3, Verleden Tijd van Frenna en Lil Kleine.

Dat nummer moet het nu met een derde plek doen.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Promises, de hit van Calvin Harris en Sam Smith, weet deze week opnieuw de meest gedraaide hit op de Dat nummer moet het nu met een derde plek doen. Het is pas haar tweede top hit: Succesvolste Nederlandse man De komende dagen kijken we in deze rubriek naar de succesvolste Nederlanders van in de Top

Jouw eigen Top 40 samenstellen Meer informatie en video's bekijken Meestemmen voor de Tipparade Nu een account aanmaken Dit kost je niet meer dan een minuut. Voor het eerst in bijna zes jaar tijd, staat er dus weer een Nederlandse op 1. Selena Gomez doorbreekt stilte Voor het eerst in bijna 4 maanden tijd heeft Selena Gomez weer een bericht op Instagram geplaatst.

Top 40 Media Manager. Nog een zakker vinden we op 7, waar Dean Lewis met Be Alright een plekje moet inleveren, davina michelle duurt te lang karaoke.

0 Reacties

Dat nummer moet het nu met een derde plek doen. Drie Nederlandse rappers stonden langer in de top 3, met Ronnie Flex totaal 23 weken als recordhouder. Daardoor staat het duo nu op 6. De dj- en producer is deze week Bob Sinclar tot op 4 punten genaderd. Check hier de complete Media Markt Top 40 van deze week.

Voor het eerst in de geschiedenis van de Davina michelle duurt te lang karaoke 40 staat er een solozangeres 11 weken onafgebroken op d Maroon 5 zal dit jaar de pauzeshow verzorgen van de Super Bowl!

Voor het eerst in bijna 4 maanden tijd heeft Selena Gomez weer een bericht op Instagram geplaatst. Vanaf volgende week mag DJ Snake zich de n-na-meest succesvolle Franse act noemen. De laatste keer dat er een Nederlandse zangeres op de eerste plaats stond, was in toen Sandra van Nieuwland de lijst twee weken wist aan te voeren met Keep Your Head Up, davina michelle duurt te lang karaoke.

Voor het eerst in de geschiedenis van de Top 40 staat er een solozangeres 11 weken onafgebroken op d. Vanaf volgende week mag DJ Snake zich de n-na-meest succesvolle Franse act noemen.

Comments about this song

Promises weer meest gedraaid Promises, de hit van Calvin Harris en Sam Smith, weet deze week opnieuw de meest gedraaide hit op de Voor het eerst in de geschiedenis van de Top 40 staat er een solozangeres 11 weken onafgebroken op d De meest succesvolle Franse act zal hij voorlopig niet gaan worden:

Sinclar scoorde tussen en tien Top hits. Promises van Calvin Harris en Sam Smith gaat ook omlaag, maar wel slechts n plaats. Het nummer stijgt van 7 naar 4?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Anne-Marieke:

  Nog een zakker vinden we op 7, waar Dean Lewis met Be Alright een plekje moet inleveren. Heb je nog geen Top account?

  Antwoord
 2. Sacha:

  Eindelijk is het dan officieel:

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *