Autohuur vliegveld palma de mallorca

Datum van publicatie: 11.02.2019

Vraag vooraf bij het autoverhuurbedrijf naar de afspraken betreft benzine en kilometers, bij de meeste bedrijven moet de huurauto met een volle tank retour. Auto huren Palma de Mallorca Een vakantie op Mallorca klinkt alleen al warm, relaxed en bijna tropisch.

Een exclusieve auto huren? Deze weg gaat richting het centrum van de stad, afhankelijk van het adres van het hotel is het nog enkele minuten rijden tot de eindbestemming.

Het vliegveld van Palma de Mallorca ligt acht kilometer ten oosten van het stadscentrum. Een telefoon mag je niet in je handen houden tijdens het rijden. Autohuur op Palma de Mallorca Airport zorgt er voor dat u kunt gaan en staat waar uzelf wilt.

Daarnaast kent Palma een bruisend nachtleven met vele bars die vaak de hele nacht open blijven. Met een huurauto heb je alle vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt op het eiland.

Vanuit het centrum van de autohuur vliegveld palma de mallorca volg je de Ma Autovia de Levante die rechtstreeks naar de luchthaven leidt. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, Porto Christo. U kunt heerlijk dineren op een van de mooiste locaties van Moalarca, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren?

Wanneer u meer van Mallorca wilt zien kunt u dit het beste doen met een huurauto die u gemakkelijk kunt ophalen bij het vliegveld Palma de Mallorca. Wifi is gratis op de luchthaven van Mallorca. Helaas heeft hij niet alles af kunnen ronden?

In de zomermaanden is het zelfs het drukste vliegveld van het land en een van de drukste van Europa.
  • In waren er bijna 28 miljoen passagiers. Lijn 1 en Lijn 21 rijden van het centrum van Palma naar het vliegveld.
  • Leeftijd bestuurder Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend.

Autohuur Majorca Airport

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Autohuur Palma de Mallorca luchthaven Met een huurauto van luchthaven Palma de Mallorca kunt u op een gemakkelijke en leuke manier Mallorca leren kennen. Door verder te gaan geef je ons toestemming om je gegevens te gebruiken. Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Ga dan naar de informatiebalie, bijvoorbeeld in de aankomsthal op de begane grond Bij de check-in en in de vertrekhal heb je balies waar ze je ook kunnen helpen.

Verder over Mallorca Naast Palma de Mallorca kunt u natuurlijk ook naar andere dorpen en steden op Mallorca.

Reizen met kinderen Er is genoeg te doen voor kinderen. Aeropuerto de Palma de Mallorca is gemakkelijk per huurauto bereikbaar.

Het strand bestaat uit zand en fijn grind en er zijn talloze activiteiten te ondernemen. Gelukkig alles goed verlopen, autohuur vliegveld palma de mallorca, dus geen ervaring met klachtafhandeling! Er zijn verschillende plekken op de luchthaven met speeltoestellen voor kinderen. Er is n terminal, maar die is onderverdeeld in vier hallen.

Zoek, vergelijk & boek!

Als hij veilig aan zou komen op het eiland beloofde hij een kerk te bouwen ter ere van de Maagd Maria. Geeft u aan om liever een club of discotheek te bezoeken moet u naar de nabijgelegen plaatsen El Arenal of Magaluf.

Een creditcard is een waarborg voor de autoverhuurder. Maar naast cocktails en happy hour, heeft het eiland ook veel te bieden voor mensen die zoeken naar rust en schoonheid.

Er is n terminal, zo rond de dertig graden. In juli en augustus is het warm, zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. De kosten voor het parkeren autohuur vliegveld palma de mallorca niet hoog en buiten het centrum van Palma is het gratis parkeren. Parkeer je auto in de buitenwijken of net voor de stad en ga het laatste stukje met de trein of bus!

De intercitybussen stoppen voor de aankomsthal.

Huurauto zoeken

Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode. Autohuur Palma de Mallorca luchthaven Met een huurauto van luchthaven Palma de Mallorca kunt u op een gemakkelijke en leuke manier Mallorca leren kennen. Kijk op de schermen voor de actuele vertrektijden of kijk op de website van de luchthaven of op de app voor actuele informatie over je vlucht.

Ook in de steden en grotere dorpen zijn voldoende tankstations te vinden. Palma de Mallorca Airport is een luchthaven gelegen op 8 km van Palma de Mallorca, grenzend aan het dorp van Can Pastilla. Vanaf mei tot en met oktober is het meestal boven de twintig graden. Er is een uurs Eerste Hulppost bij de check-in en er hangen veel defibrillators op de hele luchthaven? Ga dan naar de Toeristenbalie in de aankomsthal. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden op Mallorca Airport, als voor een lang verblijf, van zoeken tot bestellen.

Palma de Mallorca ligt op 8 kilometer afstand autohuur vliegveld palma de mallorca ongeveer tien minuten rijden vanaf het vliegveld Palma de Mallorca? In de bergen van het eiland moet je claxonneren bij onoverzichtelijke bochten, autohuur vliegveld palma de mallorca.

Europcar op Mallorca

Meest populaire zoekopdrachten van onze gebruikers deze maand: Ook aan dit bouwwerk heeft Gaudí gewerkt. Kijk vooraf altijd goed naar de voorwaarden voor de autohuur.

Zoals u kunt zien, kunt u met een huurauto van het vliegveld Palma de Mallorca heerlijk van de omgeving genieten.

Autohuur op het vliegveld Mallorca heeft twee gezichten. Palma de Mallorca is daarnaast ook een shopping paradijs. Verkeersregels Spanje Op Mallorca zijn de verkeersregels bijna gelijk aan de regels in de rest van Spanje en Europa.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Fahrettin:

    Auto huren Palma de Mallorca Een vakantie op Mallorca klinkt alleen al warm, relaxed en bijna tropisch.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *