Wat is er vandaag te doen in beekbergen

Datum van publicatie: 05.03.2019

Sindsdien is het voormalig koninklijk paleis en haar prachtige tuinen voor iedereen toegankelijk. Kom dan vandaag nog naar Avifauna voor een leuk dagje uit. Nee, dat was vast een droom.

Kinderen tussen de 2 en 10 jaar zullen hier de tijd van hun leven beleven. Ook de halfaapjes worden drie keer per dag gevoerd.

Er bestaat zelfs een mogelijkheid om met de dolfijnen te zwemmen. Loenen  heeft de hoogste waterval van het land. De onderstaande activiteiten geven een goede indruk van wat er te doen is in Vogelpark Avifauna. Kom ook deze gezellige laagdrempelige activiteit beoefenen in Bussloo!

Kom dan vandaag nog naar Avifauna voor een leuk dagje uit. De afwisselende wandelroute Vrijenberg komt langs deze Loenense waterval. Zoveel meer dan vogels, kom aapjes kijken en spot de rode panda's. Je mag zelf tussen de slingerende apen lopen om te zien hoe onze verzorgers de apen eten geven en leuke weetjes vertellen! Het water valt maar liefst 15 meter naar beneden.

Wij zijn dagelijks geopend van Je hebt áltijd een goed excuus om te winkelen.
 • Een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten!
 • Dankzij de Oosterse beplanting en ornamenten lijkt het net alsof je even in China bent. Tijdens je tocht door de Veluwe doorkruis je steeds wisselende landschappen.

Wat je niet wilt missen

Bezoek het park en beleef het zelf! Wij zijn dagelijks geopend van Een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten! Avifauna is gevestigd in Alphen aan den Rijn, voor veel bezoekers een centraal gelegen plaats en goed te bereiken. Loenen  heeft de hoogste waterval van het land.

Unieke vogeldemonstraties Meerdere keren per dag kun je kijken bij de spectaculaire vogeldemonstraties.

 • In de speeltuin kun je klimmen en klauteren door het woestijngebied. Loenen  heeft de hoogste waterval van het land.
 • Deze vogels zijn de hele dag op zoek naar eten.

Ook de halfaapjes worden drie keer per dag gevoerd? Je ziet hier het natuurlijk gedrag van vele verschillende vogels. Naast de speeltuin is een aangrenzend terras waar ouders kunnen genieten van een hapje en drankje. Zoveel meer dan vogels, kom aapjes kijken en spot de rode panda's. Proef hier de sfeer van het koninklijke leven. Julianatoren in Apeldoorn is een fantastisch kinderpretpark met meer dan 60 leuke thema attracties.

Avifauna is het grootste vogelpark van Nederland.

Afstanden worden getoond vanaf:

Proef hier de sfeer van het koninklijke leven. Unieke vogeldemonstraties Meerdere keren per dag kun je kijken bij de spectaculaire vogeldemonstraties. In totaal leven er ruim apen van ongeveer 35 verschillende soorten in Apenheul.

In een tijd waarin zoveel verandert is het soms fijn om iets te zien wat hetzelfde is gebleven.

De speeltuin is prima te overzien vanaf het speeltuinterras. Naast de speeltuin is een aangrenzend terras waar ouders kunnen genieten van een hapje en drankje. Het water valt maar liefst 15 het weer in kusadasi in maart naar beneden. Avifauna staat bekend om zijn vele soorten vogels, maar wist je dat er vandaag de dag nog veel meer diersoorten te bewonderen zijn.

Heb je een week vakantie of een dagje vrij in het vooruitzicht en heb je nog geen idee wat je kunt gaan doen. Sommige apen lopen hier vrij rond op het park, wat is er vandaag te doen in beekbergen.

Uitstapjes in Beekbergen (10)

Aai de dieren, klim op de klimtoestellen en kom midgetgolfen. Ontdek de verschillende binnen- en buitenbaden, de supersnelle glijbaan of ontspan in de wellness Lees meer. Sommige apen lopen hier vrij rond op het park. Kom dan vandaag nog naar Avifauna voor een leuk dagje uit. Je ziet hier het natuurlijk gedrag van vele verschillende vogels.

Avifauna is gevestigd in Alphen aan den Rijn, voor veel bezoekers een centraal gelegen plaats en goed te bereiken. Actie in de tent. Zoveel meer dan vogels, wat is er vandaag te doen in beekbergen, kom aapjes kijken en spot de rode panda's. Tijdens je tocht door de Veluwe doorkruis je steeds wisselende landschappen. Een mooie lange fiets- of wandeltocht schept rust in je hoofd. In totaal leven er ruim apen van ongeveer 35 verschillende kat ik zoek baas dierenbescherming in Apenheul.

Speeltuin en terras Weet je wat er nog meer te doen is in Avifauna.

Kies een provincie

In de jungle-rivier is het voor de kinderen mogelijk om zelf met bootjes te varen. Het verleden wordt hier niet aan je gepresenteerd.

Weer vandaag Wat kun je vandaag beleven? Heb je een week vakantie of een dagje vrij in het vooruitzicht en heb je nog geen idee wat je kunt gaan doen?

Weer vandaag Wat kun je vandaag beleven. Sommige apen lopen hier vrij rond op het park. Kom dan naar ons vogelpark en laat je verrassen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Duncan:

  Speeltuin en terras Weet je wat er nog meer te doen is in Avifauna?

  Antwoord
 2. Filippus:

  Oh, en vergeet natuurlijk niet een goed bakje koffie te drinken tussendoor!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *