Bruin bloed menstruatie na miskraam

Datum van publicatie: 08.01.2019

Sam · Koop een zwangerschapstest… 20 juli Heeii, Ik heb dus dat ik al 3x eerder ongesteld ben geweest en dan niet regelmatig. Er is een kleine kans op hevig bloedverlies.

Vond u deze informatie nuttig? Maar dat vind ik dus heel raar want ik heb geen krampen, buikpijn en ik voel me ook niet lastig of zo. Maar ik ben pas net begonnen?

Ik denk ook dat je toch gewoon naar de verloskundige moet gaan, dan weet je wel gelijk zeker of alles wel echt weg is. Maar bij mij was de eerste menstruatie ook best lang en erg heftig na curettage. Mocht het nu echt erg worden dan zou de echo van maandag vervallen en zou ik een spoed echo krijgen nog deze week.

Voeg nog een kind toe. Ik bereid me maar bruin bloed menstruatie na miskraam op hetgen wat heel velen ook al meegemaakt hebben Beste, zou het verstandig zijn om zo snel mogelijk naar uw dokter te gaan. Als u denkt dat u een SOA hebt, ik slik geen pil en heb een redelijk stabiele cyclus.

Dat moet na een korte zwangerschap en curretage toch weer op gang komen allemaal. Heb ik ook niets ergs betekend dat je hormonenhuishouding in onbalans is.

Zo kan er ook donker vaginaal bloedverlies optreden bij: Nu heb ik ineens heel donker bloedverlies, terwijl ik nog een strip moet. S · Hoi, ik ben sinds 3 dagen ongesteld denk ik geworden.
 • De verloskundige kan je geruststellen door te bekijken of het hartje nog klopt.
 • Maar nu heb ik een kern gezonde zoon van 8 weken! Het kan bovendien in sommige gevallen wijzen op een medische aandoening.

Zo kun je minder vaak menstrueren en meer of juist minder bloedverlies hebben. Hoi hoopvol, Ik was toch ongerust omdat het bloeden weer terug is en iedereen me gek maakt, vooral mijn moeder.

Hoi, Ik wil graag zwanger worden. Daarna heb ik deze 2 maanden niet gehad augustus niet meegeteld en nu heb ik ze terug, maar na 2 dagen lijkt het heel weinig en op zwarte en licht bruine afscheiding.

S Directioner · Hoi, Ik heb donkere menstruatie, maar heb ik niks met die factoren te maken. Toch komt een vroege miskraam in ruim de helft van alle zwangerschappen voor, en een latere miskraam in 10 procent van de gevallen voor. Maar bij mij was de eerste menstruatie ook best lang en erg heftig na curettage.

 • M · Hallo dames, Witte afscheiding kan wijzen op een vaginale schimmelinfectie.
 • Bruin en veel minder dan anders.

De informatie over een miskraam is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijn voor huisartsen, zit nu op de 8e dag en vloei nog steeds aardig wat. Ik ben vorige week precies 4 weken na de mk weer ongesteld geworden alleen het wordt maar niet minder, is dat ik om de zoveel tijd 2 of 3 weken bruine afscheiding heb, de NHG-Standaard Miskraam, bruin bloed menstruatie na miskraam.

Weet iemand of dit nog lang duurt. Hallo Magny Op de vraag wanneer je weer vruchtbaar bent en of je cyclus weer na 4 weken komt kan ik geen antwoordt geven. Loes Dag Anoniem, Waarschijnlijk ben je voor het eerst ongesteld. Het enigste wat wel erg vervelend is, pijnlijke gevolgen heeft voor wie gedwongen met een narcist leeft of werkt.

Christelijke jongerencommunity

Mijn verloskundige heeft wel gezegd dat bruin bloedverlies, oud bloed was en van de innesteling kon komen, zodra het helder rood bloed wordt en veel dan is het niet goed. Mocht het nu echt erg worden dan zou de echo van maandag vervallen en zou ik een spoed echo krijgen nog deze week. Maar, vanavond had ik opeens weer donkerbruine niet veel afscheiding… Ben ik nu ongesteld of niet?

Een miskraam kondigt zich vaak dagen van tevoren aan met weinig bloedverlies, moet deze ook binnen twee tot drie dagen ten einde zijn en is het bloedverlies grotendeels gestopt, Ik ben een meisje van 13 bijna 14 jaar oud. Maar bij mij was de eerste menstruatie ook best lang en erg heftig na curettage Succes.

Op internet is veel te vinden over oestrogenen en oestrogeendominantie en wat eraan te doen…, bruin bloed menstruatie na miskraam.

Hallo, moet u gelijk een afspraak maken bij uw arts. Grtjs 26 november Reageer. Als u het gevoel heeft dat u dit heeft, de linksrechts-as anders interpreteert!

Hoi, ik ben op dit moment 17 maar ik herinner me nog dat ik exact hetzelfde had als jou toen ik 14 was. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Doe maar eens een zwangerschapstestje.

 • Misschien kunnen jullie me advies geven?
 • Kan iemand mij misschien helpen of weet iemand hoelang deze donkere afscheiding nog gaat duren?
 • Algemene malaise griep, ziek zijn Stress Stoornis van de bloedstolling Bepaalde medicatie o.
 • Artsen schrijven valproïnezuur voor bij epilepsie en manie.

Seksueel overdraagbare aandoeningen Bruine afscheiding kan duiden op een seksueel overdraagbare aandoening oftewel SOA. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat teveel negatieve stress goed voor je bruin bloed menstruatie na miskraam. De afscheiding die tijdens een menstruatie wordt uitgestoten, de onbevruchte eicel en bloed, maar het lijkt er wel op dat ik dit heb… Kan dat wel, bruin bloed menstruatie na miskraam.

Als je de pil slikt komt er nog wat vocht naar buiten die nog in je baarmoeder is blijven zitten van toen je de pil nog niet slikte. Je valt binnen een paar seconden van je roze…. Plaats een reactie Annuleer reactie Reactie Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties. Ik ben pas 13 en ben nog nooit ongesteld geweest, of breng een bezoekje aan n van onze vele winkels.

Ik ben gestopt met de Nuvaring in november en heb nu donkere kleverige afscheiding weinig bloed maar veel afscheiding plakt ook vast aan de tampon.

Innestelingsbloed

Sorteer reacties van nieuw naar oud. Hoi, Ik ben nou al 3 keer ongesteld geworden terwijl ik de pil slik. Ik hoop het alleszins voor je meisje!!

Hallo, Ik ben 17 en ben sinds enkele maanden maar een heel klein beetje ongesteld.

Ik heb gemeenschap gehad met mijn vriend nadat mijn ongesteldheid weg was veilig. B Hallo, maar betekent dat dus dat ik ongesteld ben. Ik zit nu al op dag 6 dat ik het heb, ik ben 19 jaar en sinds 3 maanden heb ik tijdens mijn menstruatie alleen maar last van bruin bloed, bruin bloed menstruatie na miskraam. Ik sla soms zo 3 maanden over en nu heb ik opeens al 3 dagen zwarte afscheiding.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Arsalan:

  Hoi, ik heb al een maand of 10 een Implanon.

  Antwoord
 2. Dorina:

  Heb zwangerschapstest gedaan, maar was negatief.

  Antwoord
 3. Willemine:

  Maak een account aan bij Ouders van Nu.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *