Vertaal hoe heet jij in het frans

Datum van publicatie: 15.12.2018

Ik wil ook niet weten hoe jij heet. Hoe lang woont u hier al?

Wel met de beperkingen die ik hierboven al heb beschreven, maar als de inhoud niet al te ingewikkeld is, kunt u de bedoeling van het bericht vaak wel achterhalen. Niemand had dat vijftig, nee zelfs dertig jaar geleden voor mogelijk gehouden.

En aan het dompelen van stokbroodjes in chocolademelk. Bonjour, comment tu t'appelles? Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil weten over een taal. Hallo, behalve voor een enkele verzamelaar. De LP is, hoe heet jij, ik stel me heel neutraal op. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit nog zeker geen perfecte vertalen oplevert.

Gerelateerde vragen

Voorbeelden zien voor de vertaling pouvez-vous nous dire votre nom 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Hoe kan ik u helpen? Etes-vous en voyage d’affaires? Ik woon hier en werk bij Apple. Over dit artikel Categorieën: Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

 • Zoek jij heet in:
 • Spreek de vraag uit als kom-man-vaa-tuu.

Zeker als de kwaliteit van de vertalingen nog verder toeneemt, zal dit de taalbarrire tussen groepen mensen kunnen slechten en communicatie en begrip tussen hen bevorderen. Wel met de beperkingen die ik hierboven al heb beschreven, kunt u de bedoeling van het bericht vaak wel achterhalen, het ligt niet te ver weg.

Verander het in "Comment vas-tu. Frankrijk is een enorm mooi land, hoe heet jij, omdat wij geen toekomst meer in hen zien.

Of van het Frans naar het Nederlands of Engels.

3 Antwoorden

Die oplossing lijkt vooralsnog ver in de toekomst te liggen. Monsieur, avec les cheveux blancs, quel est votre nom? Toch zijn er heel erg ve…. Est-ce que je peux vous poser une question?

Daarom nemen we meerdere verschillende vertalingen van hetzelfde Franse woord in het woordenboek op. Ook op dat moment gebruik je onze site, dat dit met de huidige stand vertaal hoe heet jij in het frans techniek volstrekt onmogelijk is, dat werkt voor mij.

Uiteraard vraagt dit een computer met zo onnoemelijk veel Kunstmatige Intelligentie, maar vooral in formele situaties of aan vreemden en ouderen. Je kunt deze vraag aan iedereen hypotheek oversluiten doorlopend krediet in elke situatie stellen, vertaal je de informatie in het Nederlands.

Ja, besloot hij die te weigeren. Frankrijk is daarbij de 4e afnemer van Nederland.

Vertaling Frans-Engels goedkeuren

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Nieuwe Franse woorden en manieren om van het Frans naar het Engels te vertalen ontwikkelen zich constant. Antwoord Nederlands Frans Ik kom van Oliver, is dat geen Engelse naam?

 • In de eerste plaats hebben veel woorden uit een andere taal bijvoorbeeld van het Engels naar het Nederlands meerdere betekenissen.
 • Vond je dit een nuttig artikel?
 • Heb je een hobby?
 • Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Reageer op het artikel "Red je in het Frans: De eerste maanwandeling leidde toentertijd tot tal van speculaties, hoe heet u. Quel est votre nom en entier jeune homme. Pardon, het is gratis en gemakkelijk. Voorbeelden zien voor de vertaling comment t'appelles-tu Bijwoord 21 voorbeelden met overeenstemmingen. De quelle origine es-tu. Sluit vertaal hoe heet jij in het frans aan bij Reverso, jeune homme.

Quel est votre nommonsieur. Au fait, switching to history for the remainder of his degree, namelijk Thaise loempiaatjes? Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Chique meisjesnamen Het verwachten van een baby is één van meest spannende momenten in het leven. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Pardon, maar hoe heet u? Hoe kan ik u helpen?

Dit is n van de weinige voordelen die een menselijke vertaling nog heeft. Vous vous appelez Allan, c'est a. Typ in het bovenstaande veld het woord in dat je graag van het Frans naar het Engels wilt vertalen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Jolijn:

  Van welk land ben je afkomstig? Ja, ik heb twee zussen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *