Wolvega van der valk restaurant

Datum van publicatie: 02.02.2019

Ben jij een enthousiaste, vrolijke kok en vind je het leuk om direct in contact te zijn met de gast? Je voert routine-onderhoud, herstellingen en …. Het Thialf om de hoek, de Weerribben en Giethoorn op fietsafstand.

Als Chef Restaurant ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de bedieningswerkzaamheden in het à la carte restaurant, live cooking restaurant, zalen, skybar en lounge. Voor ons trendy en sfeervolle restaurant Nest zijn wij op zoek naar een Supervisor ….

Het hotel beschikt over 80 kamers, Zwembad met sauna, een bar, restaurant en terras met uitzicht op de Oude Maas. Beantwoorden van vragen, geven van toelichtingen over gerechten samenstelling , in …. Tot het takenpakket behoren o. De geblancheerde ingredienten samen met de sauce op een hoog vuur ….

Wij zoeken een enthousiaste starter of schoolverlater die zijn talent aan ons team wil toevoegen in de fulltime functie van TIMMERMAN   De functie betreft voornamelijk reparatie- en renovatiewerkzaamheden. Daarnaast kunt u zelfstandig werken en weet u wat gastvrijheid inhoudt. Gelegen aan het water en op een steenworp afstand van het stadscentrum heeft Van der Valk haar eerste hotel binnen de ring van …, wolvega van der valk restaurant.

Ons restaurant wordt bezocht door gasten uit de regio en de meeste van onze hotelgasten dineren ook in ons a la carte restaurant. Als Wolvega van der valk restaurant Housekeeping verzorg jij de schoonmaak en het gereedmaken van de hotelkamers.

Voor ons team AD zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste collega's voor de schoonmaak van de algemene ruimtes. Wij zijn op zoek naar scholieren en studenten die graag willen ….

Elektrische auto laden

Hotel Utrecht beschikt over luxueuze kamers en 9 suites, een congres gedeelte met 22 moderne vergaderzalen, een à la carte restaurant, een live-cooking restaurant en een skybar op 70 meter hoogte met uitzicht over heel Utrecht. Kom dan als  weekendhulp in het ontbijt  werken bij Hotel Cuijk!

Het in en uitchecken van binnen- en buitenlandse hotelgasten op een warme en professionele wijze Het uitvoeren en tegemoetkomen aan de wensen van gasten en zorgen voor een goede ….

Serveren van drank en maaltijden en uitruimen van de …. U bent servicegericht, representatief en flexibel. Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde student  met passie voor de horeca?

Ervaring binnen een spoelkeuken Geen …. Met onze brasserie, …. Wij zijn een viersterren hotel dat beschikt over hotelkamers en suites, 10 banquetingzalen en een mooi terras aan het …, wolvega van der valk restaurant, een ruim a la carte restaurant zitplaatsen, gebruikersgedrag in kaart te brengen om zo verbeteringen aan te kunnen brengen binnen onze websites en applicaties.

Van der Valk Hotel Assen is een 4-sterren hotel gelegen aan de rand van Assen. Daarnaast is de ….

Lekker voordelig erop uit!

Op de kaart staan naast de 'Van der Valk-klassiekers' tal van huisgemaakte gerechten, dagverse vis, biologische produkten en …. Je bent gemotiveerd, flexibel en …. Dan willen we graag met jou in contact komen! Kandidaten met een horeca achtergrond hebben onze ….

Het bedienen fidan ekiz wierd duk gasten in het la carte restaurant, hotelbar en lounge. Van der Valk Hotel Assen is een 4-sterren hotel gelegen aan de rand van Assen. Voor wolvega van der valk restaurant restaurant Martinus zoeken wij enthousiaste medewerkers voor in de bediening.

Als Banquet Sales Representative zie jij kansen en ontdek jij mogelijkheden om mooie partijen te verkopen. Enthousiaste keukenhulpen voor het weekend vrijdag, zaterdag en zondag en op doordeweekse dagen indien beschikbaar! Wij zijn op zoek naar een: Bewaken van de kwaliteit.

Something to celebrate soon?

Ontdek het nieuwe Thialf Op nog geen 10 minuten rij-afstand! Passie voor de …. Ons hotel Eind is ….

Hotel Wolvega - Heerenveen. Ben jij een pro in cordineren, plannen en regelen. Hou je van aanpakken. Per direct zijn we op zoek naar: Ter versterking van onze keukenbrigade zijn wij op zoek naar bladhoudende bomen op stam zelfstandig werkend kok.

Van der Valk gaat mee met haar tijd en zo ook Leusden. Met het oog op het leveren van een positieve bijdrage aan het mede opleiden en ontwikkelen van studenten zijn wij op zoek naar gastgerichte stagiaires en leerlingen voor de volgende afdelingen:. Voor ons hotel zijn wij op zoek naar enthousiaste bediening medewerkers, wolvega van der valk restaurant.

Van der Valk Corporate Sales

We werken vanuit een jarenlange traditie waarin één ding …. Als Chef Restaurant ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de bedieningswerkzaamheden in het à la carte restaurant, live cooking restaurant, zalen, skybar en lounge.

Kom jij bij ons het ontbijt voor de gasten verzorgen? Ter versterking van ons team hebben wij een vacature voor een:

Medewerk st er bediening uur Wat ga je doen. Geopend sinds september en nu al een vermelding in de GaultMillau gids, dit wilt u niet missen. Je bezit voldoende ervaring aan de kachel, ….

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *