Lg tv geen beeld en geluid

Datum van publicatie: 23.12.2018

Peter, klant helpt klant. Karen Reijneveld , Expert Elektronica Bijgewerkt op:

Ik zal ook eens kijken welke trafo stuk is als er weer eentje binnenkomt. Zoek dan online naar meer specifieke informatie over het defect van jouw tv. Ik lees een goede tip van Peter Heb je een dvd-speler waarmee je kunt testen? Dat heeft een aantal maanden prima gefunctioneerd maar sinds twee weken krijg ik echter alleen nog maar geluid en geen beeld meer.

Kan je er voor die prijzen niet aankomen, laat het even weten. Dat defect gaan van de andere valt wel mee,slechts 1 tv retour gekomen met weer een trafo defect in 3 jaar tijd wel is het merkwaardig dat vaak een van de bovenste trafo's defect gaat..

Peter, klant helpt klant.

Bovendien kan de thuissituatie van een tv belangrijk zijn bij het vaststellen van het probleem. Met Googelen op D inverter zou je ver moeten komen. Indien mogelijk zou je ook nog de tv van boven even beneden kunnen proberen. Blij met een antwoord. De fabrikant voorziet de servicepartners van onderdelen en reparatierichtlijnen?

Je zult je 32 inch-tv naar de winkel moeten brengen of heel goed verpakt op moeten sturen. Wat mij opvalt is dat het meestal de 3e trafo van boven is.
 • Mogelijk gaat het ergens bovenin sneller stuk door de warmte.
 • Helaas is dit echt het geval. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Bovendien is zo'n toestel nog best 50 a 60 euro aan onderdelen waard als je ze er zelf in kunt zetten. Ik ga de dvd optie proberen en laat jullie weten wat er gebeurt. Ik hoop dat Luuck ons op de hoogte wil houden, want ik roep nou wel dat de rest ook stukgaat maar het aantal tests is waarschijnlijk nog niet statistisch significant genoeg en de gemiddelde faalduur ken ik ook nog niet.

Wat ik je ook wil aanraden is een reset van de tv-ontvanger. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Ik hoor dan nog wel geluid maar krijg geen beeld meer.

 • Gepost dinsdag 31 januari
 • De tv van beneden kun je gewoon laten staan. Voor een paar tientjes heb je vaak een setje van 8.

Op 1 februari Dat zou dus ook kunnen betekenen dat de repeats juist als eerste een andere trafo dan de derde van boven of een van de bovenste stuk hebben, zodat die nog stuk moet en gaan. Gepost dinsdag 31 januari. Is een bericht het beste antwoord op je vraag. Dan is er vaak nog wel wat te redden. Laat je me weten of dit het probleem oplost. Hoe je dat doet, lg tv geen beeld en geluid, laat staan een nieuwe.

Instructievideo's

Neem dan eens contact op met een onafhankelijke reparateur. Als je hard in het scherm knijpt, kan het al kapot gaan. Wat kost een reparatie? Hallo Maarten, De betreffende inverter trafo heb ik vervangen en het toestel geeft weer een mooi beeld.

Peter, klant helpt klant. Bovendien kan de thuissituatie van een tv belangrijk zijn bij het vaststellen van het probleem. Reparatie aan huis is dan beter. Mogelijk gaat het ergens bovenin sneller stuk door de warmte. Er moet bijvoorbeeld een onderdeel van ver komen.

Meld je aan

ALS je al gaat herstellen ga dan voor 1 trafo, misschien heb je geluk en blijft hij lang spelen. Vaak zoekt de winkelier dan een andere manier om je tevreden te stellen, bijvoorbeeld een aanbod voor een nieuwe tv. Eerst liep er een zwart lijntje horizontaal door het beeld en de volgende dag kreeg ik geen beeld meer alleen geluid.

 • Duurt een reparatie langer dan 3 weken?
 • Kan je er voor die prijzen niet aankomen, laat het even weten.
 • Bij het aanzetten zie je even een flits van de backlight lampen en blijven niet branden.
 • Zit er een streep in het beeld of een ster in het scherm?

Voor een paar tientjes heb je vaak een setje van 8. Vaak zoekt de winkelier dan een andere manier om je tevreden te lg tv geen beeld en geluid, bijvoorbeeld een aanbod voor een nieuwe tv. Verstuur Terug naar overzicht. Hoe dan ook zouden de trafo's daar tegen moeten kunnen dus zijn ze duidelijk wel zwak van constructie.

Hallo Maarten, De betreffende inverter trafo heb ik vervangen en het toestel geeft weer een mooi beeld? Zolang de jurk met rits voorkant van het scherm en de buisjes geen problemen vertonen lijkt me dat geen probleem.

Er zit kennelijk weinig productiespreiding in die trafo'tjes.

Vraag & Antwoord

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Wat kost een reparatie?

Op 3 februari

In een plasma tv zit geen backlight inverter zoals in een lcd. Redelijke maximumprijzen zijn 10 euro per stuk of 60 euro per 8. Plasma opengeschroefd maar het ziet er anders uit dan wat Luuck hierboven beschreef. Even een ontsteking van de lamp en alles weer donker.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Cathy:

  Die vlekken zaten er uiteraard al maar de klant heeft altijd gelijk.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *