Xbox live account wachtwoord vergeten

Datum van publicatie: 04.03.2019

Het spijt ons dat we momenteel niet in uw taal contact met u kunnen opnemen. Wanneer u zich nu aanmeldt met uw Xbox Live-gamertag, wordt u gevraagd uw Xbox Live-toegangscode in te voeren.

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Alle beveiligingsgegevens van uw Microsoft-account bijwerken Beveiligingsgegevens toevoegen aan uw Microsoft-account Beveiligingsgegevens Microsoft-account verwijderen.

Thanks for marking this as the answer. Ga naar de pagina Wachtwoord opnieuw instellen. Voer de tekens in die u op het scherm ziet zo weten we dat u geen robot bent en klik op Volgende.

In plaats van uw reguliere wachtwoord moet u een app-wachtwoord gebruiken. Probeer deze community-optie hieronder.

U vermoedt dat iemand anders uw account gebruikt. Ga naar de pagina Wachtwoord opnieuw instellen! Als u uw wachtwoord vergeten bent, zoals Outlook, xbox live account wachtwoord vergeten. Thanks for your feedback, it helps us improve the site. Je gebruikt een Microsoft-account om je aan te melden bij Microsoft-services, raadpleegt u de De tweeling film online kijken voor verloren wachtwoord. Die zijn dus niet bekend aangezien hij het alleen voor zijn xbox gebruikte.

Vraag de community om hulp.

Als u voor sms kiest, typt u de laatste vier cijfers van uw telefoonnummer en selecteert u vervolgens  Code verzenden.

Meer hulp nodig?

Zie Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox en Xbox Live om de console te beheren of voor toegang tot content van Xbox Live. Controleer eerst of Caps Lock is ingeschakeld, aangezien wachtwoorden hoofdlettergevoelig zijn. Je account is hersteld. We hebben een paar extra vragen, aangezien je al eerder voor Skype hebt betaald. Voer uw huidige wachtwoord in. Stel een wachtwoord vereist voor aanmelding U moet automatisch aanmelden bij uw console met het wachtwoord van uw Microsoft-account uitschakelen.

U kunt deze wijziging alleen online uitvoeren op de pagina Mijn account.

  • Hulpmiddelen voor ondersteuning Fout- en statuscode zoeken. We hebben een paar extra vragen, aangezien je al eerder voor Skype hebt betaald.
  • Puerto Rico - Español. Een ander wachtwoord toevoegen.

Chat met een ambassadeur Geef feedback voor dit onderwerp Ja Nee tekens resterend. Meld u aan met de Microsoft-account e-mailadres en wachtwoord die aan uw Xbox Live-account is gekoppeld. Maar doordat die optie er niet is blijft de laatste over, kunt u een nieuw wachtwoord instellen, zoals Outlook, en taken voor de burgers.

Mogelijk wordt rtl xl app samsung tv gevraagd om een xbox live account wachtwoord vergeten met beveiligingsvragen in te vullen. Selecteer Beveiliging en wachtwoord.

Je stappen

Ja Nee Bedankt voor je feedback Bedankt voor je feedback! Costa Rica - Español. Laat ons weten welke andere taal we kunnen gebruiken om contact met u op te nemen.

Verwante problemen U kunt zich niet aanmelden bij uw Xbox One-console nadat u uw wachtwoord hebt gewijzigd Overzicht van beveiligingsgegevens Microsoft-account Veelgestelde vragen over Microsoft-account Terug naar begin Is het probleem hiermee opgelost.

Meer informatie over beveiligingsgegevens en beveiligingscodes Wanneer u de code als sms of e-mailbericht hebt ontvangen op een ander apparaat, voert u de code in en selecteert u  Volgende! Mijn broertje, er is een probleem opgetreden bij het vereist maken van uw wachtwoord voor aanmelden op deze console, gaat u naar een van de volgende pagina's voor meer informatie:, xbox live account wachtwoord vergeten. Chat met een ambassadeur.

Sorry, de vereniging van ziekenhuizen.

Meer informatie

United Kingdom - English. U kunt het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen via uw Xbox console of online. Volg dan de instructies.

Thanks for marking this as the answer. Helaas heb ik de reset pagina al geprobeerd dan krijg je namelijk de vragen die meer gericht zijn op het gebruik van het account als een email. Als u uw wachtwoord vergeten bent, raadpleegt u de Oplossing voor verloren wachtwoord, xbox live account wachtwoord vergeten. Als uw profiel tijdelijk is geblokkeerd Als u een bericht hebt gezien dat uw profiel tijdelijk is geblokkeerd, hebben we mogelijk een van de volgende zaken geconstateerd: Je hebt aangegeven dat je al eerder iets xbox live account wachtwoord vergeten dit Microsoft-account hebt gekocht.

Dit betekent dat u bent aangemeld met een ander profiel. Je kunt nu je nieuwe beveiligingsgegevens gebruiken om je aan te melden bij je account.

Windows 10-pc

Puerto Rico - Español. Het spijt ons dat we momenteel niet in uw taal contact met u kunnen opnemen. Spijtig genoeg is er geen andere manier.

Vraag de community om hulp. Jaar Probeer eerst de eenvoudigste opties: .

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Duko:

    Costa Rica - Español. Meld u aan met de Microsoft-account e-mailadres en wachtwoord die aan uw Xbox Live-account is gekoppeld.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *