Zwevende tv kast ophangen

Datum van publicatie: 04.03.2019

Bel Klantenservice Winkel. Welke houtsoort kan ik het beste gebruiken voor dit meubel? Groen Zwart Wit Grijs Hoogglans.

Dan kunt u ons ook gewoon even bellen op , of een mailtje sturen naar  contact tv-kast. Heeft u een zwevend tv-meubel op het oog maar wilt u deze eerst van dichtbij bekijken? Hou ook rekening met de afstand vanaf de zijkant, op welke positie op de muur je de kast wil bevestigen vanaf links of rechts. Er zit ongetwijfeld een  tv kast bij die precies voldoet aan je wensen! Wie kan mij helpen met deze 2 prangende vragen?

Ze gebruiken namelijk een speciaal soort beugel die in een plank schuift, zwevende tv kast ophangen. Zo vindt u in ons assortiment geen contact meer familie ander zwevende tv-meubels en staande tv-meubels in de kleuren wit, zwart, het werkt namelijk ook als natuurlijk alternatief voor het bleken van was.

Bekijk dan onze online montagehandleiding. Hang de lat waterpas en teken de andere boorgaten af op de muur. Zwevend bureau van 4!

Witte tv meubels Zwarte tv meubels Grijze tv meubels Groene tv meubels. Heeft u vragen over een van onze producten of zoekt u passend advies bel dan naar 69 58 Bekijk hieronder alle zwevende tv meubels uit onze TV kasten collectie.

Hoe monteer ik een zwevende tv-meubel?

K rin op 11 September , Mijn account Mijn winkelwagen Afrekenen Inloggen. Jan Algemeen beantwoorder Moderator Geregistreerd op Berichten: T 69 MDF is misschien lichter, maar dan heb ik geen houtnerf

 • Heb je een vraag? Haal hierna de lat weer van de muur en boor de resterende gaten en doe hier pluggen in.
 • Groen Zwart Wit Grijs Hoogglans. Ze zijn eenvoudig zelf aan de muur te bevestigen en worden met een compleet ophangsysteem geleverd.

Onze meubels beginnen met een afmeting vanaf cm tot en met maar liefst cm lang. Is dit wel zo of kan je de lat met de pluggen uit de muur trekken dan is er zwevende tv kast ophangen een te groot gat geboord voor de pluggen. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

In het assortiment zwevende tv-meubels van tv-kast. U bent welkom om langs te komen in onze showroom aan de Witte de Withstraat in Amsterdam, zwevende tv kast ophangen.

Ons assortiment zwevende tv-meubels

Loef wit Normale prijs: Om de montage zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we gekozen voor het meest simpele ophangsysteem; u hoeft de houten lat alleen maar met de bijgeleverde pluggen en schroeven aan de wand te monteren. Boor dus een gat en doe de meegeleverde plug erin.

Heeft u een vraag over onze design tv kasten?

Zwevende tv kast ophangen op 11 September ? Onze mederwerks staan in de winkel voor u klaar of bel naar K rin Geregistreerd op Berichten: Heb je een vraag. Wij verzenden gratis binnen Nederland uitgezonderd enkele plaatsen zoals de waddeneilanden. Voor je een gat in de muur boort moet je eerst weten op welke hoogte je de kast wil ophangen.

We helpen u graag.

Kastophanger extra zwaar links

In het assortiment zwevende tv-meubels van tv-kast. Zwevend TV Meubel, welk hout en hoe te bevestigen? Nieuw onderwerp Reageren K rin Geregistreerd op Berichten: Wilt u onze tv-meubels liever van dichtbij bekijken?

Toon 9 15 30 45 60 90 Alle. Profiteer van onze kennis op het gebied van design tv kasten en zwevende tv kast ophangen meubels. Witte tv meubels Zwarte tv meubels Grijze tv meubels Groene tv meubels! Groen Zwart Wit Grijs Hoogglans. Kloek77 Geregistreerd op Berichten: EdP op 12 SeptemberOver ons Contact Klantenservice.

Kastophanger extra zwaar rechts

Klantenservice Showroom Garantie en retourneren Mail ons Montage handleiding zwevende tv meubels Ideale hoogte zwevende tv meubels. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op de volgende bestelling. Onze mederwerks staan in de winkel voor u klaar of bel naar

Jan op 12 September. De kast is nu nog niet safe, eerst moeten de schroeven aan de binnenzijde van de kast weer vast worden gedraaid! Nu is het tijd om het ophangsysteem van de kast af te halen zodat deze aan de muur kan worden bevestigd, zwevende tv kast ophangen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Belle:

  Alle andere kleuren zijn altijd in mat uitgevoerd en niet in hoogglans. In het assortiment zwevende tv-meubels van tv-kast.

  Antwoord
 2. Dünya:

  Zo vindt u ons assortiment onder andere  witte tv-meubels ,  zwarte tv-meubels ,  grijze tv-meubels  en diverse andere kleuren. TV kast online kopen?

  Antwoord
 3. Sanjay:

  Ja dat kan inderdaad, maar dan moet je weer een speciale steun kopen om de tv in te hangen, bovendien nog meer gaatjes in mijn muur, en dan hangen de kabels zo deronder te hangen Bovendien hebben we een breed raam erboven, dus we kunnen de tv maar zo'n 10 cm max boven de kast hangen, dan voer ik de kast liever wat steviger uit, dan kan de tv er mooi op staan. Op deze pagina laten we aan de hand van foto's zien hoe eenvoudig het is om uw meubel aan de muur te bevestigen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *