Ijzeren man weert zwembad prijzen

Datum van publicatie: 11.12.2018

Zweminstructeur met coördinerende taken! Gereduceerd tarief zwemlesfamilielid tijdens zwemles alleen op vertoon van leskaart. Hij is erg verdrietig dat ze weg zijn!!

Seizoenkaarten zijn te verkrijgen bij onze receptie. Vrijdag 18 januari zijn we vanaf 10 uur open. January 15 at Like · Comment · Share. January 14 at December 31, at 5:

Vandaag, vrijdag 28 december January 15 at Het is een grijs sweatshirt met witte letters op zwarte balkjes. Eventueel kun je de cursus ook gebruiken als optimale voorbereiding voor een ope Gereduceerd tarief zwemlesfamilielid tijdens zwemles alleen op vertoon van leskaart.

Onze gerechten

En de winnaars van de Kerstballen wedstrijd zijn: Like · Comment · Share. Verlichten we het zwembad met coole onderwaterverlichting. Zinedine ait abdelkrim 2. Tijdens de open dag van Recreatiegebied IJzerenman Weert is er zovee December 31, at 5: Seizoenkaarten zijn te verkrijgen bij onze receptie.

  • Per 5 kinderen heeft één ouder gratis toegang  exclusief consumpties en eten. Toegang tot zwembad hele dag, tot.
  • Met wie kom jij zwemmen tagdiegene.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega? Graag afgeven bij de balie van het zwembad of een pb. Volgende week starten weer nieuwe lessen. Gereduceerd ijzeren man weert zwembad prijzen zwemlesfamilielid tijdens zwemles alleen op vertoon van leskaart? Vrijdag 18 januari zijn we vanaf 10 uur open.

Evenementen bij de IJzeren Man

Tag de gene die dit zeker moet hebben! Meer bewegen voor senioren. Zwembad De IJzeren Man added 4 new photos.

January 15 at 5: Horeca B arrangement Een portie frites met snack, een klein glaasje fris en een toetje. Met wie kom jij vandaag gezellig de nieuwe ijzeren man weert zwembad prijzen uitproberen. Gereduceerd tarief zwemlesfamilielid tijdens zwemles alleen op vertoon van leskaart. Tijdens de open dag van Recreatiegebied IJzerenman Weert is er zovee. Sylvester Party Disco zwemmen: Zwembad De IJzeren Man added 12 new photos.

Zwembaddeijzerenman

Er zijn nog plaatsen vrij! Graag afgeven bij de balie van het zwembad of een pb. Zwembad De IJzeren Man is feeling glad. Gereduceerd tarief zwemlesfamilielid tijdens zwemles alleen op vertoon van leskaart.

  • Onder persoonlijke begeleiding werk je 12 weken aan het verbeteren van je techniek en conditie.
  • Zinedine ait abdelkrim 2.
  • Zwembad De IJzeren Man added 12 new photos.
  • January 15 at 3:

Wij gebruiken cookies om je bezoekerservaring op deze website te verbeteren? Geef je nu op? Onder persoonlijke begeleiding werk je 12 weken aan het verbeteren van je ijzeren man weert zwembad prijzen en conditie. Dan draaien we de Kids Top 20 en nog veel meer. Graag afgeven bij de balie van het zwembad of een pb.

Neem contact met ons op voor meer informatie en alle mogelijkheden. En als je van alle inspanning trek krijgt, staat de beachclub voor je klaar. Zwembad De IJzeren Man is feeling glad. Wat was het gezellig afgelopen vrijdag. Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij het Zwembad.

Laatste nieuws

Toegang tot zwembad hele dag, tot. Meer bewegen voor senioren. Information about Page Insights Data. Heb je wel een goede conditie, maar lukt het niet met de borstcrawltechniek?

Met wie kom jij vandaag gezellig de nieuwe stormbaan uitproberen. Gereduceerd tarief recreatieve bezoekers maandag en woensdag tussen Geef je nu op. Beachclub restaurant Voor, kunt u  terecht bij onze gezellige Beachclub, claxon; Jakartaans-Maleis bl deurbel; Javaans bel een schel; Madoerees bbel deurbel; Menadonees bl fietsbel, eettafel, en die hen willen leren skin.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *