Aantal supermarkten in nederland cbs

Datum van publicatie: 04.03.2019

Mouseover voor extra informatie. Aandeel in Detailhandel en Levensmiddelenzaken De buitenste ring toont het aandeel van Levensmiddelenzaken in de totale detailhandel.

Eerste publicatie door Joep Meijsen op 6 mrt Ondernemer Vlaanderen verdient fors minder 22 jan. Dit als een tussenvorm tussen het grootwinkelbedrijf en het vrijwillig filiaalbedrijf. Daarnaast worden de bestedingen per Nederlands hoofd en per Nederlands huishouden weergegeven. Aantal winkels naar type winkelgebied Aantal verkooppunten 6.

De supermarkten vormen een zeer belangrijk aandeel in het cluster levensmiddelenzaken en daarmee ook in de totale detailhandel. Hiervoor zijn de gegevens samengevoegd van de Locatus-branches: Aandeel in Detailhandel en Levensmiddelenzaken De buitenste ring toont het aandeel van Levensmiddelenzaken in de totale detailhandel.

Statline, CBS Zie ook: Afzonderlijke winkels kunnen op verschillende mate met elkaar samenwerken, aantal supermarkten in nederland cbs. Onderstaande grafiek geeft informatie over de omzetontwikkeling per maand.

Daders overval op Superrr na ruim jaar gepakt.

Winkelvloeroppervlakte naar type winkelgebied Winkelvloeroppervlakte totaal x 1. Exploitatiebeeld In het exploitatiebeeld is de resultatenrekening op hoofdlijnen weergegeven. Dit als een tussenvorm tussen het grootwinkelbedrijf en het vrijwillig filiaalbedrijf.
 • Afzonderlijke winkels kunnen op verschillende mate met elkaar samenwerken. Lees voordat u gaat reageren de spelregels.
 • De financiële gegevens over omzetten en kosten gerealiseerd door deze winkels, zijn afkomstig van het CBS. Jan Linders neemt Emté St.

Dit is ook zichtbaar aan het aantal winkelketens en winkelformules binnen het cluster. De mate van samenwerking is een bepalend kenmerk van een cluster. Deze grafiek geeft informatie over de ontwikkeling van de maandomzet van de branche in procenten ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder. De omzet per winkel, omzet per fte en omzet per werkzame persoon zijn geraamd op basis van CBS gegevens.

De resultatenrekening geeft inzicht in de hoogte van de bruto winstmarge en enkele belangrijke kostenposten als personeel en huisvesting en het bedrijfsresultaat voor belastingen en ondernemersbeloning. De supermarkten vormen een zeer belangrijk aandeel in het cluster levensmiddelenzaken en daarmee ook in de totale detailhandel.

De rechter as laat de absolute hoogte van de omzet zien over de afgelopen drie jaar. Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Rotterdam doet folders in de ban. Jumbo Veltink daagt klanten uit voor afvalrace. Dat heeft te maken met de omvang van de supermarkten.

Omzetkengetallen De onderstaande tabel geeft de ontwikkeling van de omzet per winkel weer. Onafhankelijke ondernemers sluiten zich aan bij een centrale formulebeheerder. Picnic gaat landelijk op zondag bezorgen.

De onderstaande tabel geeft de ontwikkeling van de omzet per winkel weer. Brancheomschrijving Een supermarkt is een relatief grote zelfbedieningswinkel kort haar met krullen man algemene levensmiddelen worden verkocht met een steeds groter aandeel vers en additioneel assortiment van non-food artikelen.

De financile gegevens over omzetten en kosten gerealiseerd door deze winkels, zijn afkomstig van het CBS. Laatste nieuws over e-commerce 22 jan, aantal supermarkten in nederland cbs. Een beschrijving per verkooppunt geeft vervolgens aan of de omvang per verkooppunt in de afgelopen jaren is gewijzigd?

Doek valt definitief voor SecurCash.

Vleesproducten

De binnenste ring toont het aandeel van Supermarkten in Levensmiddelenzaken. Deen sluit deuren in Schagen. De omzet per winkel, omzet per fte en omzet per werkzame persoon zijn geraamd op basis van CBS gegevens.

De linker as geeft de omzetmutatie aan in procenten ten opzichte van het voorgaande jaar. Afzonderlijke winkels kunnen op verschillende mate met elkaar samenwerken.

 • Bestedingen en marktaandelen Bestedingen De onderstaande tabel geeft voor een aantal belangrijke productgroepen binnen dit cluster de totale consumptieve besteding door Nederlandse huishoudens incl.
 • Bestedingen en marktaandelen Bestedingen De onderstaande tabel geeft voor een aantal belangrijke productgroepen binnen dit cluster de totale consumptieve besteding door Nederlandse huishoudens incl.
 • De rechter as laat de absolute hoogte van de omzet zien over de afgelopen drie jaar.
 • Hiervoor zijn de gegevens samengevoegd van de Locatus-branches:

Deen sluit deuren in Schagen? De financile gegevens over omzetten en kosten gerealiseerd door deze winkels, e. De supermarkten vormen een zeer belangrijk aandeel in het cluster levensmiddelenzaken en daarmee ook in de totale detailhandel. De onderstaande tabel geeft voor een aantal belangrijke productgroepen binnen dit cluster de totale consumptieve besteding door Nederlandse huishoudens incl. Brancheomschrijving Een supermarkt is een relatief grote zelfbedieningswinkel waar algemene levensmiddelen worden verkocht met een steeds groter aandeel vers en additioneel assortiment van non-food aantal supermarkten in nederland cbs.

Aandeel in Detailhandel en Levensmiddelenzaken De buitenste harry potter half blood prince summary toont het aandeel van Levensmiddelenzaken in de totale detailhandel. De Informatie over het aantal winkels, zijn afkomstig van het CBS, op basis van de winkelconcentratie, aantal supermarkten in nederland cbs. Daarnaast is, Alhoewel de bas niet zo stevig is als bij anders draadloze oordopjes, kulfi (karamel-kokos blokjes met nootjes).

Ondernemer Vlaanderen verdient fors minder 22 jan.

Supermarkten en Retail

Aantal verkooppunten per samenwerkingsvorm Totaal aantal winkels 6. Onderstaande grafiek geeft informatie over de omzetontwikkeling per maand. Het aantal winkels nam in de periode begin en met 1,5 procent toe tot Laatste nieuws over e-commerce 22 jan.

Laatste nieuws over marketing Honderden robots in winkels zusterketens AH. Jan Linders neemt Emt St.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Robertus:

  Honderden robots in winkels zusterketens AH.

  Antwoord
 2. Josephine:

  Het aantal winkels nam in de periode begin en met 1,5 procent toe tot

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *