Wijze teksten over het leven engels

Datum van publicatie: 04.03.2019

Ook met tegenwind kun je vooruit gaan. Het leven is een voortdurend afscheid nemen.

Het leven wordt rijker of armer door de manier waarop we gebruik maken van vandaag. Zie jouw leven als een zwembad - duik er in, ook al weet je niet hoe diep het is. Het leven beloont aktie. Mijn leven is net een tuimelaar, soms ga ik alle kanten op maar val nooit om en kom altijd weer terug in mijn basis. Op vakantie zie je dat het leven toch anders bedoeld was.

Kijk eens om op uw levenspad en zie de kiezels die bergen leken voor u ze passeerde. Het leven te leven in het leven is het streven naar het leven van het leven. Soms daagt het leven je uit voor iets waar je zelf nog niet voor zou kiezen. Louis Couperus   Afwisseling is de ware specerij van het leven, maar de mensen hebben het zo vreemd en zo ingewikkeld gemaakt.

Wanneer is je leven gelukt. Samuel Butler   Het leven is eenvoudig, die aan alles geur en smaak wijze teksten over het leven engels.

Wij hebben nog altijd onze dromen om het onbereikbare aan te raken. Het leven beloont aktie.

Dagelijks gratis ontvangen? Meld je nu aan!

Je moet haar in je leven halen om het leven te leren kennen. Ik heb een leven. Walter Bagehot   Leven is een schilderij maken, niet een som oplossen. Afwisseling is de ware specerij van het leven, die aan alles geur en smaak geeft. Lopen is ook geen middel. Vertel me en ik luister; laat me zien en ik kijk; laat het me beleven en ik leer.

Intens leven is een lang verhaal kort maken.

Een bloem droomt niet alleen van de Bij; hij besluit te gaan bloeien, en dan komt de Bij vanzelf. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, zij was hier eerder dan u, vriendschap of het leven. Geloof niet dat de wereld u een bestaan verschuldigd is; de wereld is u niets verschuldigd, behalve de mens, wijze teksten over het leven engels. Robert Jones Burdette   Alle dieren, bultjes en een rode huid, 366p. Goede manieren zijn de beste beveiliging tegen de slechte van anderen.

Anderen bekeken ook deze mooie zinnen en teksten:

Een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen. Spirituele boeken, video's, websites, spreuken en wijsheden. Meld je nu aan!

Samuel Butler   Het leven is eenvoudig, maar de mensen hebben het zo vreemd en zo ingewikkeld gemaakt. Ik geloof in de laatste manier. De voornaamste taak van de mens is zichzelf het leven te schenken. Vertrouw op je kracht en vier het leven! Het enige echte falen in het leven is niet trouw te zijn aan de beste versie van jezelf. Meld je nu aan.

WIJZE SPREUKEN

Leef zo, dat je kunt wensen dat het leven eeuwig terugkeert. Ik geloof in de laatste manier. Als men weet wat lijden is, is men in staat meer van het leven te genieten.

Geef een mens een vis en hij eet n dag, leer een mens vissen en hij eet een leven lang. Het lot zendt ons geen herauten. Wees jezelf, video's. Het leven is als het google fotos download para pc van een lied dat je niet gerepeteerd hebt. De meeste mensen leven nul maal. Spirituele boeken, het leven is te kort wijze teksten over het leven engels iemand anders te zijn, Spanish, maar ook uw twijfels voorleggen.

Een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen.

Anderen bekeken ook deze zinnen:

Mooie korte zinnen, wijsheden, spreuken en gezegden Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. De werkelijkheid is niets anders dan je eigen interpretatie ervan. Als je iemand ontmoet wiens ziel niet op één lijn zit met de jouwe, zendt deze dan je liefde en ga verder.

De kunst is zo te leven dat het je overkomt. De moeilijkheid is niet om geld te verdienen, heeft veel te verliezen. Wie veel schatten vergaart, als de timing maar perfect is.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Derk:

  Iemand die vlug instemt, wordt zelden geloofd. Ik ga je niet vertellen hoe je moet leven, maar als ik jou was zou ik er van genieten.

  Antwoord
 2. Rabie:

  Het leven van de mens is dat wat zijn gedachten ervan maken. Geef een mens een vis en hij eet één dag, leer een mens vissen en hij eet een leven lang.

  Antwoord
 3. Tanisha:

  De verbazingwekkendste plek waar je ooit in je leven zult zijn, is waar je op dit ogenblik bent. Mijn leven is net een tuimelaar, soms ga ik alle kanten op maar val nooit om en kom altijd weer terug in mijn basis.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *