Scooter huren texel prijs

Datum van publicatie: 31.01.2019

Vanaf de Residentie loopt u via een bospad en de duinen in korte tijd naar het strand. Wir waren zufrieden und buchen sicher noch einmal über diesen Anbieter.

U kunt zelf aangeven hoelang u uw tour wilt laten duren. Tijdens een Segway tour op maat is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een koffie- of lunchpauze in te lassen, om vervolgens weer verder te rijden op de Segway.

Meer informatie en andere vakantiehuizen op dit park. In de zomermaanden is het mogelijk om een zomeravond tour te boeken. Klik op de foto's voor een vergroting.

Brengt tijdens uw verblijf bij Residentie Californië ook een bezoek aan de vuurtoren en geniet van het prachtige uitzicht! Huur een fiets of scooter en ontdek het prachtige waddeneiland op uw eigen tempo.

Hij laat zich sturen door verplaatsing van het lichaamsgewicht. Deelnemers krijgen voor de werkelijke tour instructie over de Segway van ongeveer een kwartier. De kosten zijn 59,50 per persoon? Hier leert u alles over de Noordzee. Maak dan een mooie tandemsprong van maar liefst 3km hoog en ontdek het eiland tijdens deze indrukwekkende belevenis scooter huren texel prijs bovenaf.

Hij laat zich sturen door verplaatsing van het lichaamsgewicht. Wir waren zufrieden und buchen sicher noch einmal über diesen Anbieter. Boek veilig online Onbezorgd zoeken en boeken.

Scooter | Texel

Huur een fiets of scooter en ontdek het prachtige waddeneiland op uw eigen tempo. Wat is er leuker om op Texel in het huwelijksbootje te stappen? Residentie Californië biedt u de ruimte om te genieten van het eiland. Wij denken graag met u mee voor het programma. De tour kan volledig naar eigen wens worden ingevuld: Parkvoorzieningen Speeltuin Wellness mogelijkheden.

 • Wohnung war sehr gut.
 • Maak dan een mooie tandemsprong van maar liefst 3km hoog en ontdek het eiland tijdens deze indrukwekkende belevenis van bovenaf.

War jetzt schon unser dritter Hollandurlaub mit heerlijkehuisjes. Er zijn twee slaapkamers, beide met twee npersoonsbedden. Wir waren zufrieden und buchen scooter huren texel prijs noch einmal ber diesen Anbieter.

Waddeneiland Texel is een natuurrijk wat is een telescoop met veel ongerepte natuur.

Parkvoorzieningen Speeltuin Wellness mogelijkheden. Brengt tijdens uw verblijf bij Residentie Californi ook een bezoek aan de vuurtoren en geniet van het prachtige uitzicht!

Direct online reserveren

Bij deze instructie wordt u vertrouwd gemaakt met de machine zodat u hierna de openbare weg op kunt. Wat is er leuker om op Texel in het huwelijksbootje te stappen? Hand- en badlinnen optioneel bij te boeken. Een mooie schone kamer appartement.

Het appartement is te bereiken per lift. Dit appartement is gelegen op de eerste of de tweede verdieping van het appartementencomplex, scooter huren texel prijs. Meer informatie Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk. Door naar voren te leunen beweegt de Segway voorwaarts en door achterwaarts te leunen rijdt hij naar achter. Vervolgens gaan we weer op pad en komen na twee uur weer op de plek waar we gestart zijn.

Huurprijzen

Dat is natuurlijk om u deze dag te laten vervoeren over Texel op een Segway! Op dit vakantiehuis is de S. De ervaring leert dat een tour minimaal 1,5 uur duurt inclusief instructie. Deze tour kan op locatie georganiseerd worden en compleet aangepast worden naar de wensen van de aanstaande bruid of bruidegom. Klik op de foto's voor een vergroting.

Klik op de foto's voor een vergroting. Vanaf de residentie loopt u via een bospad en de duinen in korte tijd naar het scooter huren texel prijs. De tour kunt u vooraf reserveren via  info segwayoptexel? Een prachtige fotoreportage van het bruidspaar of de gasten op een Segway.

Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord. Had er graag langer verbleven! De tour kan op verschillende plaatsen bij de kust worden gestart. Of maak een lange wandeling over n van de vele wandelpaden die door de duinen lopen en langs groene- en heidevelden.

Fietsen huren per dag per persoon

Texel heeft een uniek aanbod aan brede stranden met gezellige strandtentjes waar u heerlijk kunt luchen en dineren. Dit appartement is gelegen op de eerste of de tweede verdieping van het appartementencomplex. Zakelijk Inloggen als eigenaar Word affiliatepartner Kom bij ons werken.

Texel kenmerkt zich door de prachtige zonsondergangen.

De Segway scooter huren texel prijs op dezelfde intutieve manier als mensen. Bij deze instructie wordt u vertrouwd gemaakt met de machine zodat u hierna de openbare weg op kunt.

Tevens is er een balkon met tuinmeubelen. Ook Ecomare met zijn zeehonden, bruinvissen en mooie zeeaquaria ligt op loopafstand van de residentie.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Fadil:

  Tevredenheid van gasten Wij helpen u met plezier. Segtours Texel houdt wekelijks een bos en duintour van twee uur.

  Antwoord
 2. Sascha:

  De tour kan volledig naar eigen wens worden ingevuld: Tijdens een Segway tour op maat is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een koffie- of lunchpauze in te lassen, om vervolgens weer verder te rijden op de Segway.

  Antwoord
 3. Willemijn:

  Tijdens deze prachtige tour kunt u genieten van de prachtige omgeving.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *