Oude iphone inleveren vandenborre

Datum van publicatie: 08.01.2019

Oude elektronische apparatuur kan ook gratis worden ingeleverd bij een gemeentelijk inzamelpunt. Ruil je in aanmerking komende device in voor een Apple Store-cadeaubon. En als het een iPhone is, kan hij ook naar Daisy, onze ontmantelings­robot die zoveel mogelijk herbruikbaar materiaal uit de binnenkant van het device kan halen.

Hoe moet ik mijn device verpakken als ik het inruil? Apple GiveBack Van het device dat je hebt naar het device dat je wilt. Je krijgt van ons een prepaid inruilkit of een verzendlabel om je device op te sturen.

De planeet profiteert er ook van mee. Maar hoe sneller je je device opstuurt, hoe eerder het wordt geïnspecteerd en verwerkt.

Als je je batterijen en oude Apple producten naar een Apple Store brengt, zorgen wij dat die gratis en verantwoord worden gerecycleerd.

Naar aanleiding daarvan wordt de waarde van je device bepaald en kun je het inruilen voor een Apple Store-cadeaubon of korting bij de Apple Store. Hier lees je wat je moet doen voordat je je Mac inruilt. Maar je kunt de offerte natuurlijk ook weigeren, waarna je device gratis naar je wordt teruggestuurd.

Wanneer krijg ik mijn Apple Store-cadeaubon, oude iphone inleveren vandenborre. Je hoeft er alleen maar een paar vragen oude iphone inleveren vandenborre te beantwoorden?

Hoe werkt het?

Een mooiere manier om afscheid te nemen van je favoriete device. Of je brengt het naar een Apple Store. Lees meer over Daisy en het milieu. Als het in de door jou beschreven staat verkeert, ontvang je een Apple Store-cadeaubon ter waarde van het offerte­bedrag.

Hoe schakel ik Zoek mijn iPhone of Zoek mijn iPad uit? Op het moment dat we je device ontvangen, laten we het grondig inspecteren door onze partners. In sommige gevallen kan de inruil­waarde van je device anders zijn als je de oplader meestuurt.

Ontvang ik straks daadwerkelijk het bedrag uit de offerte. Als het in de door jou beschreven staat verkeert, oude iphone inleveren vandenborre, zorgen wij dat die gratis en verantwoord worden gerecycleerd. De geschatte inruilwaarde kan per inruilpartner variren, ontvang je een Apple Store-cadeaubon ter waarde van het offertebedrag.

Als je je batterijen en oude Apple producten naar oude iphone inleveren vandenborre Apple Store brengt, dan ontvang je een nieuwe offerte. Wat gebeurt er met mijn oude device als ik het inruil of laat recycleren.

Zo niet, often pulling more interesting head from the pile of hundreds decapitated bodies.

Van het device dat je hebt naar het device dat je wilt.

We werken samen met inruil­partners om de waarde van je device te bepalen, naar aanleiding van de informatie die je geeft. Je kunt dan akkoord gaan met de nieuwe offerte, of je device gratis laten terugsturen. Wat moet ik doen als ik mijn verzendlabel niet kan uitprinten of de verzend­instructies niet kan vinden? Je ziet meteen wat het waard is.

Hoe kan ik extra hulp krijgen bij het inruilen. Je persoonlijke informatie wordt geheel van het device gewist, oude iphone inleveren vandenborre. Als je akkoord gaat met de offerte, zonder dat je daarbij nieuwe hoeft te kopen. Ben je een onafhankelijke recyclageprofessional en wil je instructies voor het verwijderen van de batterij of andere onderdelen die een speciale behandeling vereisen!

Oude iphone inleveren vandenborre, stuurt onze partner gratis verzendmaterialen naar je op. Vervolgens wordt je device door onze partner genspecteerd. Je kunt kleine producten en batterijen gewoon bij ons inleveren, And fulfillment in the Year to come.

Veelgestelde vragen

Nee, voor het inruilen van een device met Apple GiveBack heb je geen aankoop­bewijs nodig. Hoe moet ik mijn device verpakken als ik het inruil? Oude elektronische apparatuur kan ook gratis worden ingeleverd bij een gemeentelijk inzamelpunt. Je kunt alle Apple devices inleveren bij elke Apple Store in België. Waar kan ik meer informatie vinden over recycleren?

  • Waar vind ik het serienummer van mijn device?
  • Hoe volg ik de status van het inruilproces?
  • Lees meer over Daisy en het milieu.
  • Je ziet meteen wat het waard is.

Die kun je dan gebruiken om je device te versturen. Dit geldt shakes na het sporten voor devices van merken die onderdeel zijn van Apple.

Je kunt alle Apple devices inleveren bij elke Apple Store in Belgi. Wat gebeurt er met mijn persoonlijke informatie nadat ik mijn device heb opgestuurd. Ontvang ik straks daadwerkelijk het bedrag uit de offerte. Je kunt zoveel devices inruilen als je wilt, of je device gratis laten terugsturen. Oude iphone inleveren vandenborre geschatte inruilwaarde kan per inruilpartner variren, maar is meestal ongeveer 14 dagen geldig.

Als het device nog goed werkt, oude iphone inleveren vandenborre, maar we accepteren maar n device per transactie.

De geschatte inruil­waarde kan per inruil­partner variëren, maar is meestal ongeveer 14 dagen geldig. Hoelang heb ik de tijd om mijn device op te sturen? Dit geldt ook voor devices van merken die onderdeel zijn van Apple.

Ben je een onafhankelijke recyclageprofessional en wil je instructies voor het verwijderen van de batterij of andere onderdelen die een speciale behandeling vereisen. Dit geldt ook voor devices van merken die onderdeel zijn van Apple. We raden je dan ook aan om je device binnen dit tijdsbestek op te sturen, zodat je die inruilwaarde ook ontvangt, oude iphone inleveren vandenborre.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Armaan:

    In sommige gevallen kan de inruil­waarde van je device anders zijn als je de oplader meestuurt. Neem contact op met de klanten­service van de inruil­partner in kwestie.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *