Gelukwensen verjaardag in het duits

Datum van publicatie: 16.12.2018

Dass is het Duitse woord voor 'dat'. Van harte gefeliciteerd met het koralen huwelijk! Gelukwensen - Verjaardagen en Jubilea Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Dass is het Duitse woord voor 'dat'. Gelukwensen voor het behalen van een masterdiploma en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst. Van harte gefeliciteerd met het porseleinen huwelijk! Er zijn echter ook andere manieren om iemand in het Duits met zijn verjaardag te feliciteren. De term zum betekent 'met' of 'naar' en Geburtstag betekent 'verjaardag'.

De term nicht betekent 'niet' en knnen betekent 'kunnen'. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden. Wnschen is het Duitse woord voor 'wensen'! Wij willen jou van harte feliciteren met.

Voor de nieuwe moeder.

Zeg 'Alles Liebe zum Geburtstag.
 • Over dit artikel Categorieën: Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!
 • Ik weet echt niet hoe ik jou bedanken moet voor Wat ben jij een slimmerik!

Zojuist vertaald

Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Vraag ook 'Wie alt bist du? Van harte gefeliciteerd met het parelen huwelijk! Wij zijn jou zeer dankbaar dat Cookies maken wikiHow beter. Alles Gute zum Jahrestag! Moge deze Divali zo stralend zijn als altijd.

Iemand in het Duits feliciteren met zijn verjaardag In dit artikel: Wij hopen dat je snel weer de oude bent. Herzlichen Glckwunsch nachtrglich betekent 'hartelijk gefeliciteerd nog'. Zeg 'Wir wnschen Ihnen einen wunderschnen Tag' om de jarige een fijne dag te wensen. Zeg 'Herzlichen Glckwunsch nachtrglich' of 'Nachtrglich alles Gute zum Geburtstag' als je iemand na zijn verjaardag feliciteert.

Gefeliciteerd met jullie pasgeborene, gelukwensen verjaardag in het duits.

Gelukwensen

An diesem schweren Tag möchten wir Dir unser aufrichtiges und tief empfundenes Beileid aussprechen. Van harte gefeliciteerd met het robijnen huwelijk! Van harte gefeliciteerd met het jubileum! Vraag ook 'Wie alt bist du?

Gelukwensen voor een bijzonder jubileum bijv. Ich weiss wirklich nicht, wie ich Dir fr Geniet van jouw verjaardag. Wir gratulieren der Braut und dem Brutigam ganz herzlich zur Hochzeit. Ich denke an Dich. Gefeliciteerd met je examenresultaten en veel succes met je toekomstige carrire?

Het spijt ons zeer over jouw tragische verlies te moeten horen.

Gefeliciteerd met je fantastische examenresultaten en veel succes voor de toekomst. Het spijt ons zeer over jouw tragische verlies te moeten horen. De term zum betekent 'met' of 'naar' en Geburtstag betekent 'verjaardag'. Gefeliciteerd met jouw speciale dag. Alles betekent hetzelfde als in het Nederlands, 'zum' betekent in dit geval 'voor' en Geburtstag betekent 'verjaardag'.

 • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.
 • Dass is het Duitse woord voor 'dat'.
 • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.
 • Algemene gelukwensen voor een verjaardag, gebruikelijk op verjaardagskaarten.

Ik wil mijn oprechte medeleven betuigen op deze zwarte dag. Betuiging van medeleven bij het overlijden van een zeer dierbare persoon! Het spijt ons zeer over jouw tragische verlies te moeten horen. Wir wnschen Dir viel Erfolg in Deiner neuen Arbeit bei Wij wensen de bruid en bruidegom veel geluk in gelukwensen verjaardag in het duits huwelijk.

An diesem schweren Tag mchten wir Dir unser aufrichtiges und tief empfundenes Beileid aussprechen. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden.

Gefeliciteerd met jullie pasgeborene! Van harte gefeliciteerd met het diamanten huwelijk! Ik weet zeker dat jullie geweldige ouders worden.

Basis Duits Langere Felicitaties.

Iemand in het Duits feliciteren met zijn verjaardag In dit artikel: Prettige Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar. Spreek de zin uit als shaah-duh dahss wier niecht 'ch' als een Limburgse zachte g mitt-feij-uhrn kuh-nunn?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Manolya:

  Gelukwensen voor het slagen voor een examen en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst. An die stolzen Eltern von

  Antwoord
 2. Frauke:

  Aan de trotse ouders van Alles wordt op dezelfde manier als in het Nederlands uitgesproken en heeft dezelfde betekenis.

  Antwoord
 3. Leonie:

  Er zijn echter ook andere manieren om iemand in het Duits met zijn verjaardag te feliciteren.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *