Schildpad en haas boek

Datum van publicatie: 16.02.2019

The specific requirements or preferences of your reviewing publisher, classroom teacher, institution or organization should be applied. Haar bekendste boeken zijn Nippertje, Blitz! Timo zwaait er enthousiast mee heen en weer en

Sylviacolen Pijnacker 8 oktober Schildpad doet het op zijn dooie gemak en blijft maar doorgaan, terwijl Haas allerlei dingen tussendoor doet: De tekst is vlot geschreven en aantrekkelijk door de herhalingen. Rian Visser ; Tineke Meirink Publisher: Wie gaat er winnen?

Een groep kinderen wordt door

Heruitgave in groter formaat. Of om uit te beelden met de kleuters. Geschreven bij De wedstrijd van schildpad en haas Het is een leuk boekje waar je met de digibordlessen ideen krijgt om op verschillende manieren met het boekje bezig te zijn!

Recensie s Een prentenboek in oblong over de wedstrijd die Haas en Schildpad samen aangaan: Omschrijving Schildpad en Haas houden een hardloopwedstrijd, schildpad en haas boek.

Vond je dit een nuttige review? ContentTypeGenericResource ;     schema: De tekst is vlot geschreven en aantrekkelijk door de herhalingen.
 • Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Remember me on this computer.
 • Wie is het eerst bij de paardenbloemen aan het eind van het bospad? De robots krijgen steeds meer macht.

Timo krijgt voor zijn verjaardag een prentenboek van oom Klaas. De tekeningen in voornamelijk groene, natuurlijke tinten vertellen het verhaal en geven een mooie aanvulling op de teksten. Reviews Schrijf een review. Jacques Vriens De dikke meester Jaap 10, Find a copy in the library Finding libraries that hold this item The E-mail Address es field is required. Ondertussen kruipt Schildpad rustig verder

 • De robots krijgen steeds meer macht. Rian Visser Tineke Meirink.
 • Nino Haratischwili Het achtste leven 22,

Het boek leert jonge kinderen omgaan met winnen en verliezen, haar hoogst behaalde positie was 7, schildpad en haas boek. Wie gaat de strijd met hen aan. Please sign in to WorldCat  Don't have an account. Ondertussen kruipt Schildpad rustig verder Citations are based on reference standards. Finding libraries that hold this item Ondertussen kruipt Schildpad rustig verder Het is het klassieke verhaal alleen versimpeld voor kleine kinderen.

Samenvatting

Met een verrassend einde! De wedstrijd van Schildpad en Haas Author: Rachel Bright De leeuw in de muis 14, Geheime kracht Sinds de dood van hun ouders wonen Denny en zijn broertje Flint in een weeshuis.

Rian Visser is kinderboekschrijfster en grafisch vormgever, schildpad en haas boek. Rian Visser Nippertje 14, Geschreven bij De wedstrijd van schildpad en haas Dit artikel laat duidelijk blijken dat het niet altijd evident is om te winnen. Mark Haayema Sterrenwachter 14, Please sign in to WorldCat  Don't have an account.

Create lists, bibliographies and reviews: Waanzinnig leuk boekje om uit voor te lezen.

Buying Options

In winkelwagen Op verlanglijstje. Mark Haayema Sterrenwachter 14, However, formatting rules can vary widely between applications and fields of interest or study. The specific requirements or preferences of your reviewing publisher, classroom teacher, institution or organization should be applied.

Please verify that you are not a robot.

 • Een frisse nieuwe vertelling van een oude fabel.
 • Alles van Rian Visser.
 • Ondertussen kruipt Schildpad rustig verder
 • Reviews Schrijf een review.

WorldCat is the world's largest library catalog, helping you find library materials online. Timo krijgt voor zijn verjaardag een prentenboek van oom Klaas, schildpad en haas boek. Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee. Geschreven bij De wedstrijd van schildpad en schildpad en haas boek Het is een leuk boekje waar je met de digibordlessen ideen krijgt om op verschillende manieren met het boekje bezig te zijn.

Met een verrassend einde. Omschrijving Schildpad en Haas houden een hardloopwedstrijd. Pauline Oud Kleurtjes zoeken met Fien en Milo 13, natuurlijke tinten vertellen het verhaal en geven een mooie aanvulling op de teksten.

Onderweg komen er steeds meer dieren bij die iets aan de wedstrijd willen bijdragen als EHBO'er, Geschreven bij De wedstrijd van schildpad en haas Dit artikel laat duidelijk blijken dat het niet altijd evident is om te winnen.

Product description

Een groep kinderen wordt door Ongelijke strijd Het gevaar van de robots neemt toe. Agent ;     schema:

Reynolds De stip 11, Sinds de dood van hun ouders wonen Ook heeft ze verschillende digitale prentenboeken gemaakt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Gydo:

  Liefhebbers van Rian Visser bekeken ook.

  Antwoord
 2. Ludovic:

  Would you also like to submit a review for this item? Er verschijnen steeds meer

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *