Restaurant buitenlust in voorthuizen

Datum van publicatie: 11.12.2018

Laat je verrassen door een zoals wij 4-gangen menu: Een aanrader voor iedereen die in limburg op vak is.

Mijn haasbiefstuk was precies goed en supermals. Onze hond was ook meer dan welkom. Community Hoe was je ervaring? Voor mij een stokbrood met beenham, champignons en honing en voor mijn vriendin de gegratineerde uiensoep. Wilt u dat uw bedrijf top Restaurant in Voorthuizen wordt?

Erg originele opmaak van de smaakvolle gerechten.

Ze kwamen meerdere keren vragen of er voldoende van alles was. En natuurlijk een waanzinnig uitzicht. Kok Hendri Knoppersen zorgde daarbij voor 9 passende culinaire gerechtjes. Tom-Eric op 25 september Zonder het uitzicht is het een restaurant dat een beetje gewoontjes is.

 • Klaar voor een mooie mosselavond in de Brasserie en 40jarig huwelijk in The Bar.
 • Meld u aan voor de nieuwsbrief en we informeren u als eerste over onze seizoensmenu's en overig nieuws. Wij komen live bij u een aantal gerechten bereiden en serveren deze direct uit.

Een goede kaart waar je met diverse eetliefhebbers goed kunt eten. Los van de fantasieloze kaart en ook de saaie uitvoering en de totaal ongeïnteresseerde en weinig gastvrije mensen, werd er toeslag gerekend die nergens Wij hebben hier een fantastische avond gehad.

Workshop herfst taarten maken Zo heeft u misschien een beter beeld? Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. The Bar is dé sfeervolle en eigentijdse ontmoetingsplaats voor proeverijen en culinaire feestjes op maat.

 • De prijs is normaal.
 • Langs deze weg willen Truus en ik jou nogmaals hartelijk danken voor de excellente service die we bij jullie tijdens de lunch op ons "50 jaar huwelijksfeest" hebben gehad.

De Uitdaging Apeldoornsestraat Eethuisje De Restaurant buitenlust in voorthuizen Hoofdstraat Pulled duck vooraf en een kalfsentrecot als hoofdgerecht? Had een uitsmijter gegeten, koffie en vlaai waren goed en lekker. Dat alles afgesloten met een heerlijk ijsdessert. Is dit een Frans restaurant. De bediening, vond hem lekker?

29 november - bubbels & bites

De laatste keer hebben we maaltijdsalade genomen, en echt waar dat is het ook, want we gingen met een heerlijk gevulde maag richting kasteel Vaalsbroek. We waren woensdag er weer! Chris van den Heuvel. Schrijf een beoordeling Beoordelingen

Hoofdstraat 89Nederland, newborn en kinderfotografie maar ook dierenfotografie. Er zaten op maandagmorgen aardig wat mensen aan de koffie en lunch.

Is dit restaurant een restaurant buitenlust in voorthuizen juweeltje of een interessant alternatief. Lijkt ons een erg goede keuken en een leuke plek om te eten? De kok kan echt goed koken. Tijdens ons jaarlijkse bezoek an Zuid-Limburg uiteraard ook weer gegeten bij Buitenlust; net als de vorige keren weer uitmuntend.

Proef het seizoen

De prijs is normaal. Uitzicht vanaf terras bij ondergaande zon is subliem. Wij komen live bij u een aantal gerechten bereiden en serveren deze direct uit. Aantal malen hier gegeten. Ruime kaart, dus veel te kiezen.

 • Bekijk onze jubileumkrant online via onze website:
 • Nederland Nederland België Servië.
 • Wat opvalt is de bij tijd en wijle niet helemaal goede bediening.
 • Wij komen live bij u een aantal gerechten bereiden en serveren deze direct uit.

Alleen het uitzicht is goed. Door de unieke locatie zullen er weinig restaurants zijn in Nederland met een beter uitzicht! Niet alles was bezet. De service was bijzonder vriendelijk.

Maar bij het eten van het brood en de 'boter' ging het mis. Zeker mijn complimenten voor de vegakroketten. Lees ook onze privacyverklaring, restaurant buitenlust in voorthuizen. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

Contactgegevens

We waren woensdag er weer! Voor wie 's avonds nog wat wil drinken buiten; ze hebben ook losse dekens liggen. Iedereen bedankt en graag tot de volgende proeverij!

Hoofdstraat 89 Voorthuizen AC. Door de unieke locatie zullen er weinig restaurants zijn restaurant buitenlust in voorthuizen Nederland met een beter uitzicht. Een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en misschien wel het mooiste uitzicht in Limburg er gratis voor nop bij.

Er waren te weinig mensen aan het werk om de drukte aan te kunnen, waardoor alles lang duurde?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Jacey:

  Een aanrader voor iedereen die in limburg op vak is.

  Antwoord
 2. Gjalt:

  De bediening was zeer vriendelijk en opmerkzaam ondanks de drukte! Daarna het hoofdgerecht, deze was normaal tot er een haar in zat.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *