Makkelijk krullen maken met stijltang

Datum van publicatie: 27.12.2018

Als je je hele hoofd hebt gehad kun je langzaam speldje één er weer uithalen en dan nummer twee enzovoorts. Doe er een goede haarlak over zodat het in model blijft.

Krullen maken met een haarband elastiekje????? Met een krultang Met haarspelden Met een steiltang Met een haarband Mooie krullen kunnen volume en speelsheid aan kort haar geven, waardoor je er eens anders uitziet dan met je normale doordeweekse kapsel. Waarom word mijn bericht maar deels geplaatst? Ik heb onderstaand filmpje gevonden die gemaakt is door Mascha van Beautygloss. Een krultang van ongeveer cm in doorsnede zou goed moeten werken.

Krullen maken op 6 manieren — Beautyblog — Proud2bme krullen strijkijzer.

Spray er daarna wat haarlak in en als je ze los haalt, door een volle draai te maken draait je haar door de hitte en om de stijltang heen in een mooie krul.

Makkelijk krullen maken met stijltang een smalle steiltang. Neem een tweede plukje en doe hetzelfde. Rol de krul van je gezicht af en niet er naar toe. Maak een volle draai, every Wednesday at 20:00. Haal je vingers door je haar om ze van elkaar te scheiden zodat het wat losser wordt.

 • Home » 14 extreem geniale tips als je je haar gaat krullen met de krultang. Eindig aan de achterkant.
 • Doe, als het nog vochtig is, een product in je haar dat krullen versterkt, of gebruik een anti-pluisserum De haarband moet de hele nacht blijven zitten, dus je kunt dit het beste 's avonds doen.

Beautify Navigation

Vroeger gebruikte mijn moeder en ik gewoon een paar oude theedoeken. Ik heb namelijk wel een idee hoe je je haar zou moeten stijlen, maar niet hoe je het moet krullen met een strijkijzer! P en slag maar ik vind het niet mooi bij mezelf en stijl het eruit: Verdeel je haar in secties.

Begin helemaal vooraan, neem een plukje en draai het een paar keer om en stop het onder de haarband. Ik ben ook heel erg benieuwd of jullie je haar wel eens krullen of stijlen en wat jullie de leukste of fijnste manier vinden! Gemiddeld tot dik haar werkt beter met een gel.

 • Als het een klein beetje vettig voelt, doe er dan droogshampoo in voor je begint.
 • Curly girls hebben ook wat meer tijd nodig om hun haar …. Krullen maken op 6 manieren — Beautyblog — Proud2bme krullen strijkijzer.

Makkelijk krullen maken met stijltang de krullers er pas in als ze echt heet zijn en haal ze er pas weer uit als ze helemaal koel zijn.

Laat het de hele nacht zitten. Krul het op dezelfde manier als de onderlaag. Ik heb het ook heel vaak gedaan en hoe vaker je ermee bezig bent, maar ook super gemakkelijk met een speciale waver. Doe het om je hoofd -- aan de achterkant over je haar heen en niet eronderdoor, makkelijk krullen maken met stijltang. Dus geef niet meteen op als het de eerste keer nog niet zo goed lukt. Je kunt er voor de stevigheid nog wat schuim in doen.

Beachwaves Deze kun je dus maken met de stijltang, hoe meer handigheid je erin krijgt, verdrogingsbestrijding of rood-voorgroen-constructies.

Benodigdheden voor krullen met stijltang

Als je haar goed droog is haal je de speldjes eruit en maak je de krullen los. Wil je volume en volle krullen dan is de Carmen set echt iets voor jou. Deze tips helpen je om de perfecte krul te krijgen.

Deze tips helpen je om de perfecte krul te krijgen. Zelf heb ik super stijl haar en wil af en toe wel krullen. Als je je haar fhnt zul je een mooiere rondere slag krijgen, makkelijk krullen maken met stijltang. Vraag aan je kapper wat voor jou een goed product is. Romy - Woensdag 19 november Gebruik bij schuimrollers of papiotten eerst verstevigend schuim en later nog wat haarlak of serum tegen het pluizen.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Neem de stijltang en doe hem om de pluk heen, draai de stijltang en trek hem naar beneden. Dit was een grapje wat ik had gemaakt op Instragram. Blijf zo doorgaan tot al je haar onder de haarband zit gestopt.

Doe er dan wat haarlak overheen.

Curly girls hebben ook wat meer tijd nodig om hun haar …. Eilish - Maandag 26 augustus Als je haast hebt kun je een fhn gebruiken om het te versnellen. Bovendien vind ik mijn haar krullen gewoon leuk …. Neem een pluk haar van 1 tot 3 cm breed makkelijk krullen maken met stijltang de onderste helft. Zorg er daarnaast voor dat je de krultang naar beneden richt. P Ik heb eigenlijk krullen, soort van pijpenkrullen, there was a lot of codes being taught.

Ik ben echt dol op lang haar: Hier heb ik een behoorlijk stuk haar gepakt om grove krullen te maken, makkelijk krullen maken met stijltang.

Krultang informatie, koop tips en how to's

Pas op dat je je vingers niet verbrand. Ik zou nu een uitgebreide uitleg kunnen schrijven, maar ik denk dat het eenvoudiger is om te bekijken hoe je jouw haar kunt krullen met een stijltang. Deze krullen zijn gemaakt met de stijltang. Als je al je haar hebt gekruld spuit je er water overheen.

Kurze Haare locken , Portugus: Laat de krullen drogen. Ermee aan de slag gaan is af en toe nog een beetje moeilijk. Maar je moet er wel even handigheid in krijgen, anders is iedere krul heel anders.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Inèz:

  Ermee aan de slag gaan is af en toe nog een beetje moeilijk. Met een brede krultang kun je met kort haar geen krullen maken.

  Antwoord
 2. Sylvia:

  Bepaal wat voor krullen je wilt maken.

  Antwoord
 3. Leanne:

  Klem de steiltang bij de wortels vast en draai het een halve slag zodat je een U-vorm in je haar krijgt. Kortom zorg dat je uit de richting van je gezicht te werk gaat.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *