Kun je na de morning after pil zwanger worden

Datum van publicatie: 17.02.2019

Ulipristal kun je beter niet gebruiken als je borstvoeding geeft. Met ellaOne heb je na inname minder kans op zwangerschap dan bij andere morning-afterpillen. De meest voorkomende bijwerking bij 1 op de 10 gebruikers is hoofdpijn.

De morning-afterpil kan voorkomen dat je zwanger wordt, nadat je seks hebt gehad. Morning after Wat doe je als je ontdekt dat je onbeschermde seks hebt gehad? Bron Baird En dat is belangrijke informatie als je onveilige seks hebt gehad. De huisarts plaatst het spiraal in de baarmoeder.

Lees hier  hoe je erachter komt of je zwanger bent. U heeft ongewenst seksueel contact gehad. Als je al een eisprong hebt gehad, werkt hij niet meer.

Maak met uw huisarts een afspraak om binnen 5 dagen zo'n spiraal te laten plaatsen. Er vinden dus nogal wat ongelukjes plaats. De morningafterpil beschermt niet tegen een volgende keer dat u seks hebt.

Bel uw huisartspraktijk of huisartsenpost wl in deze situaties: Hier vind j e adressen van apotheken en drogisten  die de morning-afterpil verkopen.

De morning-afterpil   kan zwangerschap voorkomen.

Wat is de morning-afterpil?

Het wordt gebruikt bij waterdunne diarree en braken. Alleen bij de medicijnen die zijn geregistreerd als geneesmiddel, is de werkzaamheid onderzocht. Dit zijn de 2 meest vruchtbare dagen. Bent u ongewenst zwanger, maak dan een afspraak bij uw huisarts. Hormonen spelen hierbij een belangrijke rol. Of ging het condoom stuk? Meestal wordt eerst nog een voeding afgekolfd en afhankelijk van welke pil je neemt moet je wachten met geven van de volgende voeding.

  • Je moet afwachten of je zwanger bent geworden. Wil je de morning-afterpil innemen?
  • Hoe eerder u de morning-afterpil slikt, hoe kleiner de kans om toch zwanger te worden.

Overleg met je huisarts en lees de bijsluiter. Het hormoon kan namelijk in de moedermelk terechtkomen. Niet elke morning-afterpil is hetzelfde. Condooms Durex Glyder condooms verdwenen. De code kunt u vinden op de verpakking? Een andere morning-aftermethode is het morning-afterspiraaltje.

Morning-afterpil

Je bent de pil vergeten in te nemen of het condoom is bijvoorbeeld gescheurd. U kunt zich tegen zwangerschap beschermen door binnen 3 dagen 72 uur na het onbeschermde vrijen de morning-afterpil in te nemen. Er zijn twee morning-afterpillen:

De morning-afterpil kan bijwerkingen hebben: U kunt van de morningafterpil misselijk worden. De barcodescanner werkt alleen met medicatie van een apotheek. De morning-afterpil   kan zwangerschap voorkomen. Het morning-afterspiraaltje moet door de huisarts in de baarmoeder worden geplaatst.

De morning after pil is een pil die je slikt na onbeschermde seks om een zwangerschap te voorkomen. Laatst herzien op 5 apr De morning-afterpil is dan niet betrouwbaar. Tussen 3 en 5 dagen: Het is ook minder betrouwbaar dan bijvoorbeeld de anti-conceptiepil.

  • Dit betekent dat je hem gewoon bij de drogist of bij de apotheek kunt kopen.
  • De EllaOne tot vijf dagen erna.
  • Dan moet u na het innemen van de morning-afterpil levonorgestrel  8 uur wachten voordat u weer borstvoeding geeft.
  • Meestal heeft de Morning after pil weinig tot geen bijwerken.

Onvruchtbaar door chlamydia Herpes, kun je deze SOA zien. Naproxen is een ontstekingsremmende pijnstiller. Morning after Niet op tijd voor de morning-afterpil.

Ben je een meisje en heb je seks gehad met een jongen zonder condoom of een ander Dit komt omdat ellaOne zelfs werkt op altena biesbosch ronde van werkendam 2 dagen voor de ovulatie. We hebben uw medicijn gevonden. Hoe ver ben je in je  menstruatiecyclus, ben je rond je vruchtbare periode!

Gebruikt u een andere morningafterpil, bijvoorbeeld ulipristal, dan moet u 1 week wachten met borstvoeding geven. Doe snel de Morning-after Test en kijk wat je kunt doen! Norlevo en ellaOne op basis van Ulipristalacetaat. Maar ook zo blijft het onzeker of de morning-afterpil wel helpt.

Dit zijn de 2 meest vruchtbare dagen. Beide pillen haal je zonder recept bij drogist of apotheek. Hier vind j e adressen van apotheken en drogisten  die de morning-afterpil verkopen?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *