Iraans restaurant den haag bierkade

Datum van publicatie: 04.03.2019

Het is bijna Iraans nieuwjaar! Bedankt voor je hulp! Daarom zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot in de late uurtjes met een gemiddelde wachttijd van 14 seconden.

Je ziet direct of het bedrijf beschikbaarheid heeft voor de groep waarmee je wilt gaan. Vanaf 25 februari tot 5 maart wordt restaurant Setare verbouwd om het nog leuker en gezelliger te maken! We hadden een heerlijke avond hier en na het diner nog even gepraat met het vriendelijke echtpaar dat het restaurant runt. Lekker en ruime porties! Het eten heeft een huiselijke smaak, duidelijk gemaakt door iemand met ervaring. Mooie borden en bestek, maar plakkerige glazen en simplistisch interieur.

Wijnproeverij bij jou thuis De Kasteelhoeve. Met een oude studievriend dit leuke restaurantje bezocht. Een goede keuze om uitgebreid kennis te maken met de Iraanse keuken: Is dit restaurant gespecialiseerd in Halal gerechten. Ontvangst en service is ronduit geweldig. Erg lekker gegrild vlees.

  • Vanaf 25 februari tot 5 maart wordt restaurant Setare verbouwd om het nog leuker en gezelliger te maken! De kerstdagen komen eraan en de bij ons zit de kerstsfeer er al in.
  • Prijs en kwaliteitsverhouding erg goed.

Cursus golf 2 volle dagen Golfdeals Nederland. Schrijf een beoordeling Beoordelingen Erg lekker en superfijne service! Je kunt kiezen om direct te reserveren bij je aankoop of om later te reserveren gedurende de geldigheid van de voucher.

Je kent ons wellicht van: De eigenaar is heel vriendelijk en geeft goede tips voor te combineren gerechten!

  • Japans 5-gangendiner bij Restaurant Yip Restaurant Yip. Bezorgt dit restaurant eten?
  • Verse producten, vol liefde bereid en geweldig van smaak.

Veel verschillende gerechten genomen vooraf en tijdens hoofdgerecht. Heb je al een account. Schrijf een beoordeling Beoordelingen Setare is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd.

Rustige Sfeer

Begonnen met het traditionele drankje dough en daarna iraanse soep en stoofgerecht. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. De kerstdagen komen eraan en de bij ons zit de kerstsfeer er al in. Daarnaast reageren we direct op WhatsApp, Facebook en chat en binnen 24 uur op e-mails.

Ik zal zeker blijven terugkomen naar. Ook de bediening is erg vriendelijk. Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Wij werken onder andere samen met: Kom je er even niet uit. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen.

Authentieke gerechten

Rustige locatie naast het water maar toch dichtbij centrum. Sushibox 20, 40 of 60 stuks bij Urban Sushi Urban Sushi. Je aansluiten bij Social Deal is volledig gratis!

Privsauna-arrangement 2,5 voor 2 Gasterij Dennenoord, iraans restaurant den haag bierkade. Ook voor de vegetarier is er voldoende keuze. Maak nu een rondvaart in combinatie met een heerlijke lunch of diner. De vogeltje fluiten, de bloemen bloeien? Geniet nu van een heerlijk sandwich op ons terras naast een diner zijn wij nu ook open voor lunch. Een plek waar je geweest moet zijn. Ook de bediening is erg vriendelijk.

Sluit je gratis aan en ontdek Restaurant Setare voor een onverslaanbare prijs

TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Op zondagavond heerlijk op het terras gegeten.

Wij werken onder andere samen met: Vind beschikbare tijden op thefork.

Het eten is duidelijk met zorg voorbereid. Je moet soms op bediening wachten, maar niet gek als je bedenkt dat er maar een Je kent ons wellicht van: Diner met cte de boeuf gram Bistro NR.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Hannie:

    Een goede keuze om uitgebreid kennis te maken met de Iraanse keuken:

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *